Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το έμβλημα των ερυθρολεύκων στα 100 καλύτερα της ιστορίας σύμφωνα με το FourFourTwo




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσουκαρίτσκι για τα προκριματικά του Europa League 2023-2024 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
Ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσουκαρίτσκι για τα προκριματικά του Europa League 2023-2024 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” | Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Το περιοδικό FourFourTwo ετοίμασε μία λίστα με τα 100 καλύτερα σήμερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και σε αυτήν συμπεριέλαβε και το σήμα του Ολυμπιακού. Δείτε τη θέση που το τοποθέτησε.

Το πασίγνωστο αγγλικό περιοδικό για το ποδόσφαιρο FourFourTwo και ο δημοσιογράφος Εντ Μακέμπριζ εμπνεύστηκε μία λίστα με τα κορυφαία εμβλήματα συλλόγων στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η λίστα περιλαμβάνει σήματα από διάφορες χώρες και ηπείρου του πλανήτη και ένα από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην 68η θέση της λίστας, πάνω από ορισμένα θρυλικά όπως της Ρεάλ, της Παλμέιρας και της Ρίβερ Πλέιτ.

“Ο Ολυμπιακός σχηματίστηκε από δύο συλλόγους και πήρε όνομα που αντικατοπτρίζει τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πόσο ελληνικό; Φυσικά, ένας δαφνοστεφανωμένος τύπος έπρεπε να εμφανιστεί στο μπροστινό μέρος. Το κόκκινο και το λευκό επελέγησαν για το πάθος και την αγνότητα αντιστοίχως, είναι η σχετική αναφορά του περιοδικού στο σήμα των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Το έμβλημα των ερυθρολεύκων στα 100 καλύτερα της ιστορίας σύμφωνα με το FourFourTwo

Το top-10 του FourFourTwo

  1. Μόναχο 1860 (Γερμανία)
  2. Αμπερντίν (Σκωτία)
  3. Μίλαν (Ιταλία)
  4. Άγιαξ (Ολλανδία)
  5. Αλ Αχλί (Αίγυπτος)
  6. Άρσεναλ 1936-1949 (Αγγλία)
  7. Μπάρι 2011-2013 (Ιταλία)
  8. Ρόμα (Ιταλία)
  9. Αταλάντα (Ιταλία)
  10. Ατλάντα Γιουνάιτεντ (ΗΠΑ)



Source link