Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τα δεδομένα με τον Μάρκος Αντόνιο




ΠΑΟΚ



Ο Μάρκος Αντόνιο κατά την ανακοίνωση του από τον ΠΑΟΚ
Ο Μάρκος Αντόνιο κατά την ανακοίνωση του από τον ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN

Ο νεαρός Βραζιλιάνος χαφ συνεχίζει να προπονείται ατομικά, προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και σήμερα (9/9) χωρίς τον Φιλίπε Σοάρες που προσπαθεί να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και μερικές εβδομάδες και χωρίς τον Μάρκος Αντόνιο που κάνει και αυτό ατομικό.

Ο Βραζιλιάνος είναι σε πρόγραμμα ένταξης σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ωστόσο από το τεχνικό επιτελείο τον περιμένουν μέχρι να φτάσει στο 100%.

Ο Μάρκος Αντόνιο αντιμετώπισε ένα μυικό πρόβλημα στις προπόνησεις της Λάτσιο, το οποίο φαίνεται να το έχει ξεπεράσει και πλέον προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να καλύψει το χαμένος έδαφος.

Λογικά θα συνεχίσει αυτή τη διαδικασία και την επόμενη εβδομάδα, καθώς για αύριο ο Λουτσέσκου έδωσε ρεπό στην ομάδα του και δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζεται στον αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα με τον οποίο ανοίγει το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο νεαρός Βραζιλιάνος χαφ να πάρει την πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι που ακολουθεί για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.



Source link