Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Το πιο σημαντικό στοιχείο της Γερμανίας είναι η συνοχή’




ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET



Πέσιτς: "Το πιο σημαντικό στοιχείο της Γερμανίας είναι η συνοχή"

PRINTSCREEN

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θεωρεί πως τόσο η ομάδα του, η Σερβία, όσο και η Γερμανία έφτασαν άξια ως τον τελικό του MundoBasket 2023. Δείτε όσα δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός στους Έλληνες δημοσιογράφους στην τελευταίο προπόνηση πριν από το μεγάλο ματς.

Δίκαιη θεωρεί την πρόκριση της Σερβίας και της Γερμανίας στον τελικό του MundoBasket 2023 ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας του ενόψει του ματς του τίτλου και εξέφρασε το σεβάσμό και την αγάπη του για την αντίπαλη χώρα, στην οποία έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του.

“Και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ομαδικό μπάσκετ. Σεβόμαστε όλοι τη Γερμανία. Το πιο σημαντικό στοιχείο τους είναι η συνοχή. Παίζουν μαζί 4-5 χρόνια. Παίζουν εξαιρετικά μαζί. Το έδειξαν εδώ στη Μανίλα. Είναι αήττητοι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές. Κι εμείς έχουμε παίξει ομαδικά, με καλή άμυνα, με τρανζίσιον, με αιφνιδιασμούς και καλό μπάσκετ.

Ένας τελικός είναι πάντα ξεχωριστός. Έχω καλές αναμνήσεις από τη Γερμανία. Η εμπειρία μου εκεί με βοήθησε πολύ και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές. Έφτασε σε αυτό το επίπεδο ως προπονητής εκεί. Είμαι πολύ κοντά στο γερμανικό μπάσκετ και έχω πολλούς φίλους εκεί. Η οικογένεια μου μένει στο Μόναχο”, είπε αναλυτικά.


Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.



Source link