Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στη Σκόπελο οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας της Πλεύσης Ελευθερίας


Οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας του κινήματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ» κ.κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς και Γιάννης Κάιρας μαζί με υποστηρικτές επισκέφτηκαν την Σκιάθο και την Σκόπελο

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου των υποψηφίων «Ως αμεσοδημοκρατικό κόμμα-κίνημα της κοινωνίας των πολιτών συναντήσαν πολίτες, εργαζόμενες και εργαζόμενους και συζήτησαν μαζί τους τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους νησιώτες.

Συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται, για τα ακόλουθα:

Πρώτον, για την αδιαφορία που δείχνουν διαχρονικά τα συστημικά κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την επίλυση αναπτυξιακών και κοινωνικών θεμάτων των Β. Σποράδων.

Δεύτερον, για την ελλιπή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βόλου-Νησιών που δεν καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες μετακίνησης των νησιωτών. Δίκαιο αίτημά τους είναι η επιδότηση ενός σύγχρονου “Δελφινιού” με τακτικό καθημερινό δρομολόγιο ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους όλο τον χρόνο.

Τρίτον, οι κάτοικοι της Σκοπέλου, Γλώσσας και Σκιάθου αναφέρθηκαν στην ανύπαρκτη υποδομή δημόσιας υγείας που τους υποχρεώνει να διανυκτερεύσουν με έξοδα τους στο Βόλο και στη Λάρισα για ιατρική φροντίδα.

 

Τέταρτον, οι νέοι εργαζόμενοι εποχιακά στον τουρισμό των νησιών μας, διαμαρτυρήθηκαν για τον αποκλεισμό τους από το εκλογικό δικαίωμα. «Τα κόμματα του κατεστημένου ουσιαστικά έχουν αποκλείσει χιλιάδες νέες και νέους από τις εθνικές εκλογές.»

Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν αναλυτικά στο υπεύθυνο πολιτικό πρόγραμμα της «Πλεύσης Ελευθερίας» σχετικά με τις οικονομικές και κοινωνικές του πτυχές.

Τόνισαν  ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» με επικεφαλής την Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα αποτελέσει μια υπεύθυνη δημοκρατική και λαϊκή αντιπολίτευση,  που είναι ανύπαρκτη ως σήμερα στη Βουλή.

Είμαστε παντού

Ερχόμαστε από παντού

Μαζί με τον λαό και την Πατρίδα μας

Ψηφίζουμε για τις ζωές μας

Δίνουμε Ζωή στην Βουλή»

The post Στη Σκόπελο οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας της Πλεύσης Ελευθερίας appeared first on Magnesia News.



Source link