Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζέττα Μακρή: «Ζεστή αγκαλιά από τους μαθητές του ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟΥ Δημοτικού Σχολείου»


Η υποψήφια βουλευτής και υφυπουργός παιδείας και θρησκευμάτων κατά το διάστημα 2021-2023 κ. Ζέττα Μ. Μακρή συμμετείχε, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, που εξέδωσε «σε μία πολύ τρυφερή και ζεστή εκδήλωση που ετοίμασαν με πολλή φροντίδα και επιμέλεια οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου – ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟ για να γιορτάσουν την λήξη του σχολικού έτους 2022-2023, χθες, Τρίτη 13 Ιουνίου 2023.

Παρά το εξαιρετικά βεβαρημένο πρόγραμμα της υποψήφιας βουλευτή, η οποία παρευρίσκονταν στην Σκόπελο στο πλαίσιο των προεκλογικών της συναντήσεων με τους πολίτες ενόψει των προσεχών εκλογών, δεν ήταν δυνατό να μην είναι παρούσα σε μία τέτοια εκπαιδευτική εκδήλωση για να χαρεί και να καμαρώσει τις δημιουργικές αναζητήσεις των παιδιών. Η κ. Μακρή θέλησε να είναι κοντά στα παιδιά, την στιγμή της χαράς τους για την ευόδωση των κόπων τους κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, πάντα με πολλή αγάπη, για να χειροκροτήσει και να  επιβραβεύσει την προσπάθεια που τα ίδια καταβάλλουν. Όπως, επίσης και να συγχαρεί τους άξιους εκπαιδευτικούς τους, οι οποίοι με την εξαιρετική τους επάρκεια και υπευθυνότητα και την σύγχρονη παιδαγωγική τους γνώση εφοδιάζουν και οπλίζουν, καθημερινά, τα παιδιά μας με ήθος, κρίση και πνεύμα συνεργατικότητας και αλληλεγγύης ενώ, παράλληλα, ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Καθόλη την διάρκεια της καλοκαιρινής εορτής, ήταν έντονο το συναίσθημα της ανεμελιάς και της χαράς των παιδιών, τα οποία μετέδιδαν σε όλους τους παρευρισκόμενους αισιοδοξία, δύναμη και θετική ενέργεια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο χώρος του συγκεκριμένου σχολείου δεν ήταν άγνωστος για την κ. Μακρή αφού κατά την θητεία της, είχε συμβάλλει πολλαπλώς και είχε επισκεφθεί, με ποικίλες αφορμές, το ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟ, κυρίως εμπλουτίζοντας το με εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό.

Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η κ. Μακρή μετείχε, ενεργά, σε τέτοιου είδους σχολικές εορτές. Με ιδιαίτερη ευαισθησία, δίνοντας, πρωτίστως, προτεραιότητα στα επιτεύγματα των μικρών μαθητών και σεβόμενη, πάντα, την θέση με την οποία την τίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για τα ζητήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, η κ. Μακρή παρακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα τις καλοκαιρινές εορταστικές εκδηλώσεις του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διευθύντρια, την υποδιευθύντρια και τους δασκάλους των παιδιών, να τους ευχαριστήσει για την υπέροχη δουλειά που κάνουν και η οποία, εμφανώς, αντικατοπτρίζεται στις ικανότητες και δεξιότητες των μαθητών τους, να διασκεδάσει με τα παιδιά, γεγονός που αποτέλεσε ένα πολύ χαρούμενο διάλειμμα στο ενδιάμεσο των πολιτικών της υποχρεώσεων, και να ευχηθεί σε όλους ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι».

 

The post Ζέττα Μακρή: «Ζεστή αγκαλιά από τους μαθητές του ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟΥ Δημοτικού Σχολείου» appeared first on Magnesia News.



Source link