Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2023» ο Δήμος Σκοπέλου- Κάλεσμα σε επαγγελματίες


Ο Δήμος Σκοπέλου και η Τουριστική του Επιτροπή θα λάβουν μέρος στην 38η διεθνή έκθεση τουρισμού της Θεσσαλονίκης «Philoxenia 2023», το διάστημα 10-12 Νοεμβρίου 2023.

Στο πλαίσιο της εκθεσιακής συμμετοχής, ο Δήμος προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού να συμμετέχουν στην δράση αυτή.

Συγκεκριμένα, μπορούν να διαθέσουν έντυπο προωθητικό υλικό (φυλλάδια, κάρτες κτλ.) αλλά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που θα διανεμηθούν δωρεάν στους επισκέπτες της έκθεσης από τους εκπροσώπους του Δήμου, με στόχο την προβολή όλων των τουριστικών  επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων του νησιού.

Η συγκέντρωση όλων των διαφημιστικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Κέντρου Κοινότητας της Σκοπέλου, από 01 Νοεμβρίου 2023 έως και 08 Νοεμβρίου 2023, τις ώρες 10:00 – 14:00. Παρακαλούνται όλα τα υλικά – προϊόντα να είναι κατάλληλα συσκευασμένα ώστε να μπορέσουν να μεταφερθούν με ασφάλεια.

 

The post Στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2023» ο Δήμος Σκοπέλου- Κάλεσμα σε επαγγελματίες appeared first on Magnesia News.



Source link