Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΔΑΣ ΟΤΑ: «Μαύρη» και ανασφάλιστη εργασία στο Δημαρχείο Σκοπέλου


Με «μαύρη» και ανασφάλιστη εργασία -την πιο απεχθή μορφή εκμετάλλευσης εργαζομένου και ιδιωτικοποίησης- προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη δραματική υποστελέχωση των υπηρεσιών η Δημοτική Αρχή Σκοπέλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ.
Με αφορμή την απουσία για έκτακτους λόγους της μοναδικής σε όλο τον Δήμο καθαρίστριας εσωτερικών χώρων, εμφανίστηκε στο δημαρχείο κατόπιν εντολής της δημοτικής αρχής άγνωστη εργαζόμενη χωρίς καμία σχέση με τον Δήμο, ενώ το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί εκ των ενόντων, αναφέρει η παράταξη.

«Το απαράδεκτο αυτό γεγονός καταδεικνύει και τη στάση του επανεκλεγέντος δημάρχου κ. Περίσση, που «κάνει την πάπια» στο ζήτημα της υποστελέχωσης του Δήμου, ως καλός κυβερνητικός μαθητής.
Καλούμε τους συναδέλφους του Δήμου Σκοπέλου να μη συναινέσουν σε καμία μορφή ιδιωτικοποίησης, να οργανώσουν δυναμικά τον αγώνα τους για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύπτει τις ανάγκες των υπηρεσιών και των δημοτών!
Καλούμε επίσης την Επιθεώρηση Εργασίας να διερευνήσει άμεσα τα καταγγελλόμενα και να αποδώσει τις αναλογούσες ευθύνες», καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

The post ΔΑΣ ΟΤΑ: «Μαύρη» και ανασφάλιστη εργασία στο Δημαρχείο Σκοπέλου appeared first on Magnesia News.



Source link