Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Σκόπελος γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου


Την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 γιορτάζει η Σκόπελος και ο Δήμος κάνει γνωστό το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.
Ανήμερα Σαββάτου 28 Οκτωβρίου στις 7:30 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.
Στις 11:00 π.μ. θα γίνει η τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στον νέο χώρο του Μνημείου των Ηρώων και θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού εις μνήμην των ενδόξων νεκρών.
Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από την Εκπαιδευτικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αναστασία Ανδρουλάκη και θα ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος από τους μαθητές των Σχολείων.
Των τελετουργικών θα ακολουθήσει η παρέλαση των μαθητών και των μαθητριών της Πρωτοβάθμιας & της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκοπέλου, του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου, καθώς και του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου, έμπροσθεν του χώρου όπου θα παρίστανται οι επίσημοι.
Από τον Δήμο Σκοπέλου ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή της 25ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2023 και φωταγώγηση των Δημόσιων Καταστημάτων, των Νομικών Προσώπων και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, καθώς και σημαιοστολισμός των ελλιμενισμένων πλοίων.

The post Η Σκόπελος γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου appeared first on Magnesia News.



Source link