Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πρώτο εισιτήριο για τον τελικό η Γκοφ


 

H 19χρονη Αμερικανίδα τενίστρια κέρδισε την Καρολίνα Μούχοβα με 2-0 σετ μετά από μεγάλη “μάχη” και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του US Open, που θα είναι ο δεύτερος τελικός Grand Slam στην καριέρα της.

Η Κόρι “Κόκο” Γκοφ εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του US Open, με την 19χρονη Αμερικανίδα να λυγίζει μετά από 2 ώρες την… επίμονη Καρολίνα Μούχοβα με 6-4, 7-5, φτάνοντας στον δεύτερο major τελικό της καριέρα της μετά από εκείνον στο Roland Garros το 2022.

Αυτή ήταν η 11η διαδοχική νίκη στο tour για τη 19χρονη Αμερικανίδα, που αμέσως πριν το US Open είχε κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της, το 1000άρι του Σινσινάτι. Λίγες εβδομάδες πριν από αυτό είχε κατακτήσει τον επίσης μεγαλύτερο έως τότε τίτλο της, στο 500άρι της Ουάσινγκτον, για να φτάσει τις 17 νίκες στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις της στο tour, δείχνοντας πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

Η Γκοφ θα επιχειρήσει να αναβαθμίσει για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον μεγαλύτερο τίτλο της, καθώς και να κερδίσει τον 6ο τίτλο συνολικά στην καριέρα της, αφού από τους έξι προηγούμενους τελικούς έχει χάσει μόνο τον έναν (6-1).//Λ.

 





Source link