Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ντάμφρις: «Το κλειδί του αγώνα ήταν η πολλή ενέργεια που βγάλαμε στο παιχνίδι»


 

Ο 27χρονος Ολλανδός διεθνής δεξιός μπακ-χαφ μίλησε μετά τον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας και τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι “οράνιε” έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι ως ομάδα στον προκριματικό όμιλο του EURO 2024.

Η Ολλανδία επικράτησε με 3-0 της Εθνικής Ελλάδας στο “Phillips Stadium” για τον 2ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την καλή εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος, με τον Ντένζελ Ντάμφρις να είναι από τους πρωταγωνιστές των “οράνιε”, έχοντας συμμετοχή σε όλα τα γκολ.

Στις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε της αναμέτρησης, ο 27χρονος δεξιός μπακ-χαφ της Ίντερ στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε εκείνος και οι συμπαίκτες του στο πρώτο μέρος, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως η Ολλανδία έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ως ομάδα σε αυτή την προκριματική φάση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε πολλή ενέργεια, κάναμε στο γήπεδο ό,τι συζητήσαμε πριν από το ματς, είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο μέρος, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερή μας απόδοση ως ομάδα αλλά ήταν σίγουρα η καλύτερή μας απόδοση σε αυτό τον όμιλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα ματς.

Στο πρώτο μέρος το κλειδί του αγώνα ήταν η πολλή ενέργεια που βγάλαμε στο παιχνίδι, πιέζαμε ψηλά, κάναμε άμυνα ψηλά, κάναμε επίθεση ψηλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος».//Λ.



Source link