Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Δίπλα στους συνανθρώπους μας»


 

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με ανακοίνωση της έκανε γνωστό στον κόσμο της πως εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που ταλανίζουν την χώρα μας τα τελευταία 24ωρα δεν θα διεξαχθεί το σημερινό (07/09) φιλικό με τον Μακεδονικό, ενώ τόνισε πως σύσσωμη η ομάδα θα είναι δίπλα στους συνανθρώπους της. 

Αναλυτικά:

«Για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια η περιοχή μας και γενικότερα η Θεσσαλία δοκιμάζονται από πρωτοφανή ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την απώλεια συνανθρώπων μας και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας «Daniel» ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης ανακοινώνει πως το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό αναβάλλεται. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Μακεδονικός που έκανε δεκτό το αίτημα μας.

Η Διοίκηση, το Δ.Σ., καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Παράλληλα η ΠΑΕ Αναγέννηση θα σταθεί δίπλα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας και έχουν ανάγκη



Source link