Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ποιος άλλος; Ο Μπέλιγχαμ…



 

Ο Άγγλος χαφ ήταν για άλλη μία φορά αυτός που έδωσε τη λύση στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δυσκολεύτηκε για 95 λεπτά στα εγκαίνια του νέου “Santiago Bernabeu”, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ο φύσει και θέσει ηγέτης της νέας εποχής των “μερένγκες”. Ο 20χρονος πέτυχε το πέμπτο του γκολ σε τέσσερα ματς στη La Liga, χαρίζοντας άλλο ένα τρίποντο στη “βασίλισσα”, αυτή τη φορά με… buzzer beater.

Ο αγώνας

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκε η Ρεάλ στον αγώνα και μόλις στο 5ο λεπτό απείλησε με τον Φραν Γκαρθία, με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 11′, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το… νέο “Μπερναμπέου“, αφού εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Γκαρθία και με τον Μαγιοράλ έκαναν το 1-0. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιεστικοί και στο 33′ άγγιξαν την ισοφάρισε με τον Μόντριτς, αλλά ο Σόρια είχε απάντηση. Οι Μαδριλένοι ασκούσαν πίεση και με τους Χοσέλου και Καμαβινγκά απείλησαν την εστία της Χετάφε.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε πλήρως στους “μερένγκες”, οι οποίοι είχαν πάνω από 80% κατοχή και 10+ ευκαιρίες για την ανατροπή. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε μόλις στο 47′ με τον Χοσέλου. Στη συνέχεια ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απορρόφησαν την τεράστια πίεση που τους ασκήθηκε, κρατώντας… με νύχια και με δόντια την ισοπαλία. Η λύση ήρθε στο 90’+5′, όταν ο Βάθκεθ σούταρε από μακριά, ο Σόρια δεν κατάφερε να μπλοκάρει και πετάχτηκε στο… ριμπάουντ ο Μπέλιγχαμ για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 υπέρ της Ρεάλ.

ΓΚΟΛ: 47′ Χοσέλου, 90’+5′ Μπέλιγχαμ / 11′ Μαγιοράλ
Κίτρινες: 45’+3′ Ρούντιγκερ, 51′ Κρόος / 7′ Λατάσα, 68′ Σορια, 81′ Ιγκλέσιας, 84′ Άλβαρες, 87′ Μαγιοράλ, 90’+4′ Καρμόνα
Kόκκινη:
Δοκάρι:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κέπα, Καρβαχάλ (76′ Βάθκεθ), Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Γκαρθία (46′ Φερνάντες), Μόντριτς (77′ Ντίαθ), Τσουαμενί (80′ Βαλβέρδε), Καμαβινγκά (46′ Κρόος), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Χοσέλου

Χετάφε (Πέπε Μπορδαλάς): Σόρια, Σουάρες (77′ Καρμόνα), Ντουάρτε, Αλντερέτε (46′ Αραμπάρι), Μίτροβιτς, Άλβαρες, Αλενιά (58′ Ιγκλέσιας), Ντακονάμ, Μακσίμοβιτς, Λατάσα (77′ Μάτα), Μαγιοράλ (90’+3′ Λοθάνο)



Source link