Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κάζο της Τσέλσι από τη Νότιγχαμ | Πεντάρες για Σίτι και Τότεναμ


 

Δεν βλέπει να αποδίδουν τα εκατομμύρια πού έδωσε το καλοκαίρι ο Τοντ Μπόελι, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια οι “μπλε” έχουν μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς μιας και ηττήθηκαν σήμερα από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη με 1-0. Από την άλλη τα “Σπιρούνια” συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους με τελευταίο θύμα την Μπέρνλι (5-2).

Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Τσέλσι καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μαζέψει ισαρίθμους βαθμούς, τελευταίο στραβοπάτημα (1-0) αυτό με την Νότιγχαμ Φόρεστ με σκόρερ τΟν Ελάνγκα. Αντιθέτως, η Τότεναμ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, με επόμενο θύμα της την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί που φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-2). Παράλληλα, η πρωταθλήτρια δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ με 5-1.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 5-1

Οι “κότατζερς” δυσκόλεψαν αρκετά τους πρωταθλητές, που δεν μπορούσαν να απειλήσουν με ευκολία την εστία του Λένο και είδαν τον Χάαλαντ να μετατρέπεται σε δημιουργό, προκειμένου να βρουν δίχτυα. Ο Νορβηγός έκανε ωραία κίνηση και έδωσε την ασίστ στον Άλβαρεζ για το 1-0 στο 31′. Άμεση ήταν η απάντηση των παικτών του Μάρκο Σίλβα, που έφθασαν στην ισοφάριση σε 1-1 με τον Ριμ στο 33′. Ωστόσο, με κεφαλιά του Ακέ στο 45’+5′ και τη βοήθεια του VAR οι “πολίτες” κατάφεραν να έχουν προβάδισμα με 2-1 στην ανάπαυλα. Στο 58ο λεπτό οι “πολίτες” διεύρυναν το προβάδισμα τους. Ο Ρόδρι βρήκε τον Άλβαρες και ο Αργεντίνος πέρασε μια υπέροχη πάσα που έφερε σε θέση τετ α τετ τον Χάλαντ με τον Νορβηγό να μην έχει πρόβλημα να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε και να κάνει το 3-1. Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68′ ο Χάαλαντ από τα 11 μέτρα νίκησε τον Λένο και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων (4-1) στην ομάδα του. Ο Νορβηγός στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ για φέτος, αξιοποιώντας στο έπακρο την πάσα του Σέρχι Γκόμες και με τελείωμα από το σημείο του πέναλτι έγραψε το τελικό 5-1

Μπέρνλι – Τότεναμ 2-5

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου πήγε με καλή ψυχολογία στο “Τερφ Μουρ”, όμως αιφνιδιάστηκε από το σύνολο του Βινσέντ Κομπανί, που προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με 1-0 με τον Φόστερ. Τα “σπιρούνια” είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έφθασαν στην ανατροπή, πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Από ασίστ του Σόλομον, ο Σον ισοφάρισε σε 1-1 στο 16ο λεπτό. Το παιχνίδι γύρισε από ένα απίθανο γκολ του Ρομέρο, ο οποίος έπιασε ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, κάνοντας το 2-1 στο 45’+2′. Συνέχεια στο ιδανικό τελείωμα του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε και στην επανάληψη η Τότεναμ. Στο 54ο λεπτό, ο Ουντότζι πίεσε ψηλά κέρδισε την μπάλα, έστρωσε στον Μάντισον και αυτός με ένα υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τράφορντ για να κάνει το 3-1. Στο 63ο λεπτό ο Σον σημείωσε και δεύτερο τέρμα, ο Σόλομον γύρισε την μπάλα στο πέναλτι με τον Νοτιοκορεάτη να μην έχει πρόβλημα να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μπέρνλι, κάνοντας το 4-1. Ο 31χρονος δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Πέδρο Πόρο βρήκε με μια έξοχη μπαλιά τον Σον που από θέση τετ α τετ νίκησε τον Τράφορντ (5-1), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των “σπιρουνιών“. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπράουνχιλ έγραψε το τελικό 5-2.

Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ 1-2

Για μία ακόμη φορά, οι “μέλισσες” μπήκαν εξαιρετικά στο γήπεδό τους και πήραν προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό συνέβη με τη φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Γένσεν, ο οποίος έκανε το 1-0. Η Μπόρνμουθ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε σε 1-1 στο 30′ με τον Σολάνκε. Στο 59 ο λεπτό η Μπρέντφορντ είχε την μεγαλύτερη της ευκαιρία να πάρει προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι εκδήλωσαν μια υπέροχη αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Βίσα που αφού απέφυγε έναν αντίπαλο μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ταβερνιέρ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, έδωσε στον Μπρούκς που σε κενή εστία έγραψε το 2-1. Λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού η Μπρέντφορντ έφερε το ματς στα ίσα, χάρις σε εξαιρετική ντρίμπλα του Μπεμπό που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και στη συνέχεια πλάσαρε άψογα τον Νέτο για να σώσει τον βαθμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για την ομάδα του, κάνοντας το τελικό 2-2.

Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1

Πολύ καλά παρατάχθηκε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” η Φόρεστ, όπως είχε κάνει τόσο στο “Έμιρεϊτς”, όσο και στο “Ολντ Τράφονρτ”. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ ξέρει να βάζει δύσκολα στους μεγάλους της Premier League. Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσε να φθάσει στην εστία του Τέρνερ. Αναμενόμενα, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τον Αβονίγι να έχει μία σημαντική ευκαιρία στο 31′. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους. Ο Αβονίγι βρήκε τον Ελάνγκα και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Σάντσες για να κάνει το 1-0. Η Τσέλσι στη συνέχεια του παιχνιδιού πίεσε αλλά δεν κατάφερε να βγάλει αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 84ο λεπτό, όταν Τζάκσον μέσα από την περιοχή με προβολή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 87′ οι γηπεδούχοι φτάσανε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Τιάγκο Σίλβα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τέρνερ. Το τελικό 1-0 υπέρ της Νότιγχαμ έμεινε μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν μια σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Premier League:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 

Λούτον – Γουέστ Χαμ 1-2

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-2
Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 5-1
Μπέρνλι – Τότεναμ 2-5
Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ 2-2
Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1
19:30 Μπράιτον – Νιουκάστλ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

16:00 Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς
16:00 Λίβερπουλ – Άστον Βίλα
18:30 Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//



Source link