Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Πήραμε ένα καλό μάθημα, αν πάμε στο Euro θα παίξουμε ανάλογα παιχνίδια’




ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ



Ο Γκουστάβο Πογέτ στη διάρκεια του αγώνα Ολλανδία - Ελλάδα
Ο Γκουστάβο Πογέτ στη διάρκεια του αγώνα Ολλανδία – Ελλάδα
EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία με 3-0 υποστήριξε πως η Εθνική και ο ίδιος πήραν ένα καλό μάθημα από την αναμέτρηση και τόνισε πως θα είναι χρήσιμο σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρεθεί στο Euro.

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε με 3-0 από την Ολλανδία εκτός έδρας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να δείχνει αρκετά κακό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο όπου οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης.

Τι δεν πήγε καλά με βάση το αρχικό πλάνο και ήρθε αυτό το κακό πρώτο μέρος:

“Πιστεύω πως μάθαμε πολλά σήμερα. Τι πρέπει να περιμένουμε να πετύχουμε αν θέλουμε να παίξουμε στο Euro. Εγώ έμαθα πολλά. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου να το συζητήσουμε, να το σκεφτούν, γιατί αν βρεθούμε στο Euro τα παιχνίδια θα είναι σαν το σημερινό”.

Αν υπήρχε διαφορά στην ενέργεια που είχαν οι δύο ομάδες:

“Θεωρώ πως ναι είχαν την ενέργεια, αλλά ήταν ψηλότεροι, γρηγορότεροι, καλοί με την μπάλα και τα είδαμε αυτά αλλά και εμείς τα πήγαμε καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα ήταν ένα καλό μάθημα για να δούμε που βρισκόμαστε. Όταν έγινε η κλήρωση του γκρουπ είχαμε πει πως Γαλλία και Ολλανδία θα είναι οι δύο πρώτες του ομίλου. Τους έχουμε παίξει και τους δύο εκτός έδρας, οπότε θα είμαστε καλύτεροι εντός έδρας”.

Για τις απουσίες που υπήρχαν με τους Μαυροπάνο, Μπάλντογκ και ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ:

“Έχουμε πολλά παιδιά στην ομάδα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οπότε πρέπει να είναι έτοιμοι. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν παίκτη επειδή πήρε κίτρινη κάρτα. Ο Ρότα τα πήγε καλά, ο Ρέτσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας.

Θέλω να είμαι καλύτερος και εν συνεχεία εφόσον πάμε στο Euro να είναι οι παίκτες μου και να είμαι και εγώ καλύτερος. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια”.



Source link