Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ζηλεύω γιατί παίξαμε σε γεμάτα γήπεδα, ανυπομονώ πότε θα γίνει το ίδιο και σ’ εμάς’


Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου της ήττας της Ελλάδας από την Ολλανδία τόνισε πως ζηλεύει το γεγονός ότι η Εθνική έπαιξε σε γεμάτα γήπεδα κόντρα στη Γαλλία και τους οράνιε.

Η Εθνική ηττήθηκε 3-0 από την Ολλανδία στο Philips Stadium. Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως ζηλεύει για το γεγονός πως η Ελλάδα αγωνίστηκε σε γεμάτα γήπεδα απέναντι στη Γαλλία και τους οράνιε και δήλωσε ανυπόμονος πότε θα συμβεί αυτό και στην έδρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

“Για εμάς ήταν ένα καλό μάθημα, μάθαμε τα στάνταρτς που χρειάζεται να έχεις αν θες να είσαι στο Euro, ήταν ένα καλό μάθημα και για εμάς. Το μέλλον θα δείξει, ειδικά το πρώτο μέρος ήταν δύσκολο για εμάς”.

Για την εμφάνιση, αν πρέπει να μας προβληματίσει:Δεν ανησυχώ, να είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Η Ολλανδία είναι μία ομάδα που παίζει πάνω από 20 χρόνια με συγκεκριμένο τρόπο, εμείς αλλάζουμε παίκτες, προπονητές και τακτικές, δεν έχουμε το DNA για να βάλουμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε, αν θέλουμε να πάμε στο Euro. Το ματς στο Παρίσι ήταν επιπέδου Euro.

Όταν παίζω ποδόσφαιρο θέλω τους ψηλότερους. Στο δρόμου με βλέπουν ψηλό. Ήμουν στο γήπεδο με τους Ολλανδούς, φαινόμουν πιο κοντός. Όλα είναι πιο μεγάλα, όλα είναι πιο δυνατά, όλα ταχύτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε για να μπορούμε να ανταγωνιστούμε”.

Για το αν αιφνιδιάστηκε από την τριάδα των Ολλανδών: “Προπονηθήκαμε πάνω σε αυτό το σύστημα. Τον Ιούνιο το είχαμε δοκιμάσει, μπορεί να άλλαξαν τα πρόσωπα, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι. Ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι μας, πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά, όπως και εγώ”.

Για το αν χρειάζεται το 2/2 στα επόμενα παιχνίδια: “Είναι ο μόνος τρόπος. Το είπαμε όταν ξεκινήσαμε, πρέπει να κερδίσουμε και αυτούς τους δύο (Ιρλανδία, Γιβραλτάρ) για να έχουμε ελπίδες. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις έως τώρα, ωστόσο θα είναι δύσκολο”.

Για τα συμπεράσματα κόντρα σε Γαλλία και Ολλανδία: “Αυτό που είδα είναι ότι υπάρχει κενό μεταξύ αυτών και εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε να είμαστε κορυφαίοι απέναντι σε αυτούς. Ζηλεύω λίγο γιατί παίξαμε κόντρα σε αυτούς σε γεμάτα γήπεδα και ανυπομονώ να δω πότε θα παίξουμε και εμείς σε γεμάτο γήπεδο”.

Δεν ρίχνω την ευθύνη στους οπαδούς, απλά πρέπει ο καθένας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φέρει τους φιλάθλους. Όπως είπα και πριν από το παιχνίδι, όλη μας η σκέψη σε αυτούς που πλήττονται από τον καιρό στην Ελλάδα, όλα αυτά που συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες όπως στον Πειραιά. Ελπίζω να βελτιωθούν όλα γρήγορα”.



Source link