Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Άντριου Γουίγκινς θέλει να εκπροσωπήσει τον Καναδά




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Άντριου Γουίγκινς θέλει να εκπροσωπήσει τον Καναδά

FIBA.BASKETBALL

Ο Άντριου Γουίγκινς απουσίασε -λόγω τραυματισμού- από το MundoBasket 2023, όμως θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και δεν τον κρύβει.

Πολύς ντόρος έχει ήδη δημιουργηθεί γύρω από την Εθνική ΗΠΑ και τους σούπερ σταρς που θέλουν να αγωνιστούν το προσεχές καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την αποτυχημένη πορεία στο MundoBasket 2023. Ωστόσο, και ο Καναδάς αναμένεται να έχει -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- ένα ρόστερ γεμάτο με NBAερς. Εκεί φαίνεται πως θα προστεθούν και οι δύο μεγάλοι απόντες του Παγκοσμίου, δηλαδή ο Άντριου Γουίγκινς και ο Τζαμάλ Μάρι.

Μάλιστα, ο 28χρονος φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του να βρεθεί στη Γαλλία το καλοκαίρι του 2024.

“Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί έκλεισα τη σεζόν με ένα σπασμένο πλευρό. Αλλά ο στόχος είναι την επόμενη χρονιά να είμαι μαζί τους στο Παρίσι. Ήταν σκληρό (σσ. για εμένα), όμως έκαναν πολύ καλή δουλειά. Εξασφάλισαν την πρόκριση. Όλα τα παιδιά πάλεψαν σκληρά, καθοδηγούμενα από τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, τον Ντίλον Μπρουκς και τον Αρ Τζέι Μπάρετ. Ήταν εκπληκτικό για όλα τα παιδιά”, ανέφερε ενδεικτικά ο Γουίγκινς μιλώντας στον δημοσιογράφο Μαρκ Μεντίνα και το sportskeeda.



Source link