Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Θρίαμβος του Δούκα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, νίκες για Παναθηναϊκό και Ερμή Ζωγράφου


Ο Δούκας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Νίκες για Ερμή Ζωγράφου και Παναθηναϊκό, τι έγινε στα άλλα παιχνίδια.

Ο Δούκας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Οι μπλε επικράτησαν με 5-2 της Ένωσης στο κλειστό του Καματερού και έφτασαν τους 15 βαθμούς, όσους έχουν και οι κιτρινόμαυροι, αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Μόλις στο 3′ οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μοστριού άνοιξαν το σκορ, αλλά στο 4′ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδια στα ίσια, με σουτ το οποίο κόντραρε στον αμυντικό και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα.

Ο Δούκας διπλασίασε τα τέρματά του στο 5, ενώ είχε και δοκάρι δύο λεπτά αργότερα. Στο 9′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα, με το 3-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με τον Σάλας η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 26’, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 31:58’. Από εκεί και έπειτα, η Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη έπαιξε με παίκτη επιπλέον για να ισοφαρίσει.

Στο 35′, ο Δικέφαλος μείωσε στο γκολ (2-3), αλλά ο Δούκας είχε άμεση απάντηση ένα λεπτό μετά, με τον Δούκα να πετυχαίνει και πέμπτο τέρμα λίγα δεύτερα πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Πέττερσον πέτυχε δύο γκολ και από ένα οι Νέτο, Φλώρος και Βινίσιους. Όσο για την Ένωση, σκόραραν οι Πάις και Μάνος.

Νίκες για Ερμή Ζωγράφου και Παναθηναϊκό

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το Νέο Ικόνιο στα Τρίκαλα, το οποίο επιβλήθηκε με 5-2 και έφτασε τους εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Υπεροχή έμεινε στους τρεις.

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε η Αθήνα ’90, η οποία χρειάστηκε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική για να κάνει… σεφτέ στα τρίποντα. Το καλτσέτο έφτασε τους πέντε βαθμούς μετά το 4-2 στο κλειστό του Αγίου Θωμά απέναντι στην ΑΕΛ, που έμεινε στους επτά βαθμούς.

Τους επτά βαθμούς έφτασαν στο πρωτάθλημα οι Τράχωνες Αλίμου, οι οποίοι επικράτησαν με 9-6 σε ένα χορταστικό παιχνίδι των δύο νεοφώτιστων, το οποίο διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό του Αγίου Δημητρίου. Στους τρεις βαθμούς παρέμεινε η ομάδα της Φθιώτιδας.

Τους 15 βαθμούς έφτασε ο Ερμής Ζωγράφου, ο οποίος δυσκολεύτηκε μεν στην Αγία Παρασκευή, αλλά εντέλει ξεπέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου Πηγάσου με 4-3. Οι γηπεδούχοι έμειναν στους τρεις βαθμούς.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει με 7-4 την Κόμπρα στο κλειστό του Μετς και μετράει πλέον εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η ομάδα του Βύρωνα έχει τέσσερις. Να τονιστεί πως ρεπό αυτήν την αγωνιστική είχε η Σαλαμίνα.



Source link