Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με επισημότητα η παρέλαση στην παραλία του Βόλου

20231028_123436

Χιλιάδες πολίτες παρακολούθησαν σήμερα, την παρέλαση για να τιμηθεί η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, στην παραλία του Βόλου, με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό.

Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, στην παραλία της πόλης.

Η παρέλαση, προ των επισήμων, ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος δε θέλησε να κάνει δηλώσεις, ωστόσο ζήτησε από τους Βολιώτες να προσέξουν το θέμα με την επικείμενη εγκατάσταση σταθμού LNG στην περιοχή.

Στη σημερινή παρέλαση συμμετείχαν μέλη αναπηρικών, αντιστασιακών οργανώσεων, τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλη πολιτιστικών συλλόγων, οδηγοί, πρόσκοποι, τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου.

www.ertnews.gr



Source link