Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με Γκλάζερ και Μπάουμαν στην αποστολή κόντρα στη Λαμία




ΟΦΗ



ΟΦΗ: Με Γκλάζερ και Μπάουμαν στην αποστολή κόντρα στη Λαμία

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Νταν Γκλάζερ και ο Νόαμ Μπάουμαν βρίσκονται στην αποστολή των Κρητικών για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία (16/9, 17:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24).

Ο ΟΦΗ το Σάββατο (16/9, 17:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) φιλοξενείται από τη Λαμία για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στη διάθεσή του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ. Τον τερματοφύλακα, Νόαμ Μπάουμαν και τον πολύπειρο αμυντικό χαφ, Νταν Γκλάζερ.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Ριέρα, ο οποίος αποχώρησε με κάκωση στον προσαγωγό από την προπόνηση και Αρόλντ Μοσκέρα, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Επίσης, ο Νίκος Χριστογεώργος δεν είναι διαθέσιμος, εφόσον ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Φελίπε, Ντίκο.



Source link