Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κλειδώνει η ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Άρη




ΠΑΟΚ



Ο Σαμάτα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Σαμάτα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Λίγα είναι τα ερωτηματικά που θα πρέπει να απαντηθούν στις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος σχετικά με τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Άρη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (17/09, 20:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) με τον Άρη στην Τούμπα συνεχίστηκε με μια πρωινή προπόνηση. Αυτή σε μεγάλο βαθμό οριστικοποιεί και τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεση του από την Πέμπτη και τον Ράχμαν Μπάμπα που επέστρεψε με ενόχληση στο δικέφαλο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα , αλλά και τον Τροστ- Εκόνγκ. Κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον για την αμυντική γραμμή μπροστά από τον Κοτάρσκι τα ερωτηματικά περιορίζονται στο δεξί άκρο της με τον Τόμας Κεντζιόρα θα είναι αυτός που έχει το προβάδισμα και τον Αντρέ Βιειρίνια να ερίζει για την θέση.

Στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν ότι το δίδυμο Τσιγγάρας και Σβαμπ, που… κουβάλησε τον ΠΑΟΚ μέχρι και τους ομίλους του Conference League, λογικά θα είναι αυτό που θα ξεκινήσει και στον αγώνα της Κυριακής με τον Οζντόεφ να δοκιμάζεται σε κάποια σχήματα και τους Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο και προετοιμάζονται μάλλον για την πρεμιέρα των ομίλων της Πέμπτης στη Φιλανδία με την Ελσίνκι.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου δεν φαίνεται να υπάρχουν αμφιβολίες. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, είναι ετοιμόπολεμος αλλά με λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Έτσι το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Τάισον με τον φορμαρισμένο Σέρβο δεξιά, τον Βραζιλιάνο αριστερά και τον Κωνσταντέλια σε επιτελικό ρόλο.

Το μεγάλο ερωτηματικό

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την γραμμή κρούσης. Ο Αλί Σαμάτα επέστρεψε νωρίτερα από τους υπόλοιπους διεθνείς στην Θεσσαλονίκη και δούλεψε αρκετά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες του να είναι στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους. Αν τελικά δεν ξεκινήσει αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού θα είναι ο Μπράντον Τόμας.

Για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Άρη θα είναι η αρχή σε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς την Τρίτη λογικά θα αναχωρήσει για την Φιλανδία, όπου την Πέμπτη θα παίξει με την Ελσίνκι. Ακολουθεί την Κυριακή το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και στη συνέχεια στην εμβόλιμη αγωνιστική ο αγώνας με τον Βόλο. Κάτι που σημαίνει ότι και πάλι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ του που πλέον φαντάζει στις περισσότερες θέσεις τουλάχιστον γεμάτο.



Source link