Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαργαρίτης: «Τιμάμε τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη πριν από 24 χρόνια»


 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν της Basket League αλλά και στο ατύχημα στα Τέμπη, το οποίο συνέβη πριν 24 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Παλατάκι τον Προμηθέα (7/10 – 20:15), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να φοράει για 11η χρονιά τα ασπρόμαυρα.

Ο πλέον 40χρονος Έλληνας φόργουορντ δίνει το κινητήριο μήνυμα για την ομάδα του, τιμώντας τις οικογένειες που έχασαν τα δικά του άτομα στα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινάμε το νέο πρωτάθλημα και παίζουμε το πρώτο παιχνίδι για την Basket League με μία καλή ομάδα όπως ο Προμηθέας. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Ο αντίπαλος είναι αξιόλογος, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι που είναι το πρώτο επίσημο στο γήπεδό μας. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας.

Είναι μία δύσκολη στιγμή, κυρίως για τους όσους έχασαν τους δικούς ανθρώπους. Οφείλουμε να στηρίζουμε τις οικογένειες και να τιμάμε αυτά τα παιδιά, που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη πριν από 24 χρόνια. Και θα είναι μία καλή ευκαιρία να τιμήσουμε όλοι μαζί τη μνήμη τους και μετά να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε.

Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή σκέφτομαι μόνο την ομάδα. Θέλω να ξεκινήσουμε θετικά και με μία νίκη τη χρονιά, για να μας δώσει καλή ψυχολογία και δύναμη γιατί έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη σεζόν. Αυτό σκέφτομαι αυτή την στιγμή και τίποτα άλλο».//ΓΚ



Source link