Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μέξας: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας


 

Ο προπονητής του Λαυρίου στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στάθηκε στην πρεμιέρα της Basket League με αντίπαλο την “‘Ενωση”.

Ο Κώστας Μέξας στην συνέντευξη του πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σχολίασε την αναβάθμιση των ομάδων της Basket League αλλά και την πορεία που θέλει η ομάδα του να χαράξει στην σεζόν. Χαρακτήρισε την αναμέτρηση αρκετά δύσκολη, διότι η “ένωση” διαθέτει παίκτες με θητεία στο NBA και στην Euroleague, αλλά και λόγω έδρας καθώς το παιχνίδι διεξάγεται στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

 

«Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με πολύ καλή διάθεση, με όρεξη να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο μπασκετικά, που θα αρέσει στους φιλάθλους της ομάδας και όχι μόνο. Προφανώς είναι νωρίς για όλες τις ομάδες, όπως φυσικά και για τη δική μας. Ειδικά για μας που έχουμε παιδιά τα οποία πρώτη φορά παίζουν ως επαγγελματίες και τώρα μαθαίνουν πώς παίζεται το μπάσκετ στην Ευρώπη. Είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε»

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για δύο λόγους. Πρώτον διότι η ΑΕΚ έχει αποκτήσει φέτος παίκτες που έχουν καριέρα στο ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα και ξεκάθαρα θέλει να αλλάξει επίπεδο και δεύτερον διότι παίζουμε στην έδρα της. Σε τέτοια παιχνίδια, με τόσο ποιοτικούς αντιπάλους πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό του αγώνα και αυτό θα συμβεί καταρχήν μέσα από την αμυντική λειτουργία μας και κατά δεύτερον από την ευστοχία μας και τις σωστές επιλογές.

Δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός όλων αυτών, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε και ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».//ΓΡ.



Source link