Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κανονικά το ΠΑΟΚ – Άρης, δεν επηρεάζεται από την παρουσία Μητσοτάκη


 

Όπως έχει προγραμματιστεί θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή (17/9), καθώς όπως όλα δείχνουν, το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ δεν πέρασε.

Παρά το αίτημα στο οποίο προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την μη διεξαγωγή του ΠΑΟΚ – Άρης, αυτό θα γίνει κανονικά σε πέντε ακριβώς ημέρες, στις 20:30, όπως είχε ορίσει η Super League.

Μπορεί η ΕΛ.ΑΣ να ζήτησε την αναβολή του μεγάλου ματς της 4ης αγωνιστικής, λόγω της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εκείνη τη μέρα, αλλά αυτό το αίτημα δεν είχε ανταπόκριση.

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε, πως θα διαθέσει εισιτήρια για το ντέρμπι την Πέμπτη (14/9), αφού δεν είχε λάβει καμία ενημέρωση σχετικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Το θέμα συζητήθηκε και από τους διοργανωτές, οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αναβάλλονται αγώνες, όπως και δεν συνέβη.

Η Super League δεν επιθυμεί γενικότερα τις αναβολές και τις αποφεύγει… μανιωδώς. Ο λόγος είναι, πως το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι πολύ περιορισμένο χρονικά και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο ημερολόγιο στην περίπτωση που ένα ματς αναβληθεί. Υπενθυμίζουμε, πως τέσσερις ελληνικές ομάδες φέτος αγωνίζονται στην Ευρώπη, γεγονός που πιέζει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Όπως έχουν τώρα τα πράγματα, η σέντρα στο ντέρμπι ισχύει κανονικά και δύσκολα θα αλλάξει κάτι εντός των επόμενων ημερών, με την Κυριακή να… πλησιάζει.//ΓΑ



Source link