Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νίκας: «Έχω κάνει υπομονή πολύ καιρό, θέλω να είμαι έτοιμος το ερχόμενο καλοκαίρι»


 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, δείχνοντας την ανυπομονησία που είχε όλο το καλοκαίρι για να ενταχθεί στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιώργος Νίκας έθεσε τον πήχη ψηλά με την μεταγραφή του στους “πράσινους” καθώς βλέπει τον εαυτό του σε λίγο καιρό στο γήπεδο του Βοτανικού. Ο Έλληνας χαφ θέλει να είναι έτοιμος το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς θα μείνει στην ομάδα του Λεβαδειακού για την φετινή σεζόν. Το συμβόλαιο του είναι τεσσάρων ετών, με το “τριφύλλι” να επιδιώκει να χτίσει στα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά δηλώσεις του Γιώργου Νίκα:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις ως ποδοσφαιριστής που ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό;

«Είναι πάρα πολλές, διάφορα πράγματα περνάνε από το μυαλό μου αλλά κατά κύριο λόγο είμαι πανευτυχής, πολύ χαρούμενος και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Μόλις το συνειδητοποιήσω θα είναι ακόμα χειρότερα με την καλή έννοια, αλλά έχω τεράστια χαρά».

Το όνομα σου γράφτηκε και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους για τις μεγάλες ομάδες. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε;

«Σίγουρα γιατί κάθε παιδί όταν ξεκινάει σε μικρή ηλικία να παίζει ποδόσφαιρο έχει ένα τέτοιο όνειρο, να παίζει σε μια σπουδαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν διάφορες φήμες και ήθελα να έρθει αυτή η στιγμή που ήρθε τελικά και να γίνει πραγματικότητα».

Δεδομένου ότι η μεταγραφή σου έγινε στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα ερχόταν η μεταγραφή;

«Έλεγα το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Όσο πέρναγαν οι μέρες, οι μήνες. Ξεκίνησε από τέλη Μαΐου, περίμενα κάθε μέρα πάνω από ένα κινητό και έφτασε η τελευταία μέρα αν δεν κάνω λάθος αλλά τελικά όλα καλά».

Αισθάνεσαι έτοιμος να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα;

«Σίγουρα δεν έχω νιώσει ξανά κάτι τέτοιο. Τώρα έτοιμος θα έλεγα πως θα αισθανόμουν και πριν δύο χρόνια αλλά μέχρι να μπω μέσα στο γήπεδο και αν το δείξω ποτέ δεν θα είμαι 100% σίγουρος. Αλλά νομίζω πως είναι το σωστό τάιμινγκ, η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό το βήμα».

Φέρνει ανυπομονησία το γεγονός ότι την τρέχουσα σεζόν θα παραμείνεις στον Λεβαδειακό;

«Έχω κάνει υπομονή πάρα πολύ καιρό, οπότε ένας χρόνος δεν είναι τίποτα, θα περάσω. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βοηθήσω πρώτα τον Λεβαδειακό να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και μετά μόλις έρθει η στιγμή να ενταχθώ στον Παναθηναϊκό να βοηθήσω 100% την ομάδα».

Πως φαντάζεσαι τις επόμενες σεζόν για εσένα;

«Θέλω να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Να έρθω και να είμαι 100% έτοιμος, να μπω από την πρώτη μέρα. Μετά βήμα – βήμα να συνεχίσω και να καθιερωθώ στην ομάδα”».

Σε ποια θέση σου αρέσει να παίζεις;

«Κατά κύριο λόγο να είμαι μέσα στο γήπεδο, αλλά η θέση που μου ταιριάζει πιο πολύ είναι στο “8”, ως κεντρικός χαφ, box to box που λέμε. Θέλω να έχω και στις δύο περιοχές κάποια σχέση. Δηλαδή να πατάω περιοχή αλλά και να αμύνομαι κιόλας. Βέβαια μπορώ να παίξω τόσο στο “6” όσο στο “10”. Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

Λογικά ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθεις στον Παναθηναϊκό. Έχεις εικόνα της ομάδας; Έχεις μιλήσει με τον Ιωαννίδη;

«Σίγουρα δεν ήταν δύσκολη. Με το που με ενημέρωσαν ότι υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον απλώς μπήκα στο αμάξι και έμαθα την ώρα και ήρθα. Με τον Φώτη μιλάμε καθημερινά. Έχουμε πολύ καλή επαφή και με έχει ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν εδώ πέρα στον σύλλογο. Αυτά που έμαθα με έκαναν να ενθουσιαστώ περισσότερο και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και τελικά έγινε η μεταγραφή μου».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Παναθηναϊκό του σήμερα;

«Είναι από τις πιο υγιείς ομάδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έχει αλλάξει επίπεδο και επανέρχεται στην κανονικότητά της. Όπως την είχαμε συνηθίσει τα περισσότερα χρόνια. Είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μακάρι να γίνει και η κατασκευή του νέου γηπέδου και από εκεί και έπειτα θα είμαστε πολύ καλά».//ΓΡ.



Source link