Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Ντεσπόντοφ, μπήκε και ο Αντόνιο


 

Δικό του πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του “Δικέφαλου του βορρά”, ενώ o Βραζιλιάνος μέσος μπαίνει πλέον σε ταχύτερους ρυθμούς.

Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Βουλγαρίας, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ολοκλήρωσε την Τρίτη (12/9) την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος εξτρέμ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και τις επόμενες μέρες θα μπει στην πλήρη προπόνηση που ολοκληρώνει σε σταθερή βάση το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μάρκος Αντόνιο από την άλλη, ολοκλήρωσε για πρώτη φορά μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Οι Φιλίπε Σοάρες και Ραχμάν Μπάμπα από την άλλη, συνεχίζουν τις ατομικές.

Να σημειωθεί, πως την Τετάρτη (13/9) επιστρέφουν και οι υπόλοιποι διεθνείς του ΠΑΟΚ, μερικές μόλις μέρες πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (17/9).

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Οι διεθνείς επιστρέφουν, οι “νέοι” ανεβάζουν ρυθμούς, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει με απόλυτη προσήλωση προκειμένου να είναι έτοιμο για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (12.09) ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι κατοχής, στη συνέχεια ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για κάποιες ασκήσεις τακτικής, τόσο σε φάση άμυνας όσο κι επίθεσης και στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε δύο γήπεδα.

Ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μόνος στο γήπεδο δούλεψε ο Μπάμπα , μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Μάρκος Αντόνιο και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά το παιχνίδι που είχε με την Εθνική Βουλγαρίας, με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς , Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Τόμας Κεντζιόρα να επιστρέφουν αύριο από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες.

Την Τετάρτη (13.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».//ΓΑ





Source link