Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κέιν: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να γίνει επικίνδυνη»


 

Ο Άγγλος επιθετικός μίλησε ενόψει της πρεμιέρας του Champions League και της πρώτης του φοράς στη διοργάνωση με τη φανέλα της Μπάγερν, με αντίπαλο τους “κόκκινους διαβόλους”.

Η Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο ματς της αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Champions League. Ο Χάρι Κέιν, μίλησε για την πρεμιέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα των Βαυαρών και αναφέρθηκε τόσο στην αντίπαλο που γνωρίζει πολύ καλά, αλλά και στην προσαρμογή του στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει μια δύσκολη στιγμή, αλλά μερικές φορές τέτοιες ομάδες είναι επικίνδυνες γιατί πάντα θέλουν να επιστρέψουν με μεγαλειώδη τρόπο, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ξεχωριστό και το πρώτο μου παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου θα μείνει μαζί μου – οπότε ελπίζω να πάει καλά».

Για τον Τόμας Τούχελ: «Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο»

Για την προσαρμογή του: «Όλα ήταν φανταστικά μέχρι στιγμής. Όλοι ήταν πολύ φιλικοί και με βοήθησαν να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν οι οπαδοί. Από την άφιξή μου ένιωσα την υποστήριξή τους. Βλέπω τόσες πολλές φανέλες του Κέιν και φανέλες της εθνικής ομάδας. Το μόνο πράγμα που μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά μου γιατί είναι ακόμα στο Λονδίνο»//Μ



Source link