Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με… ματσάρες ξεκινά το ταξίδι στ’ αστέρια


 

H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκινά απόψε (Τρίτη 19/9, 19:45) με… μεγάλα παιχνίδια, που αναμένεται να καθηλώσουν το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κοινό.

Επιστροφή στη… δράση για το Champions League. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάνει πρεμιέρα απόψε (Τρίτη 19/9, 19:45), με τα Γιουνγκ Μπόιζ – Λειψία και Μίλαν – Νιουκάστλ να… ανοίγουν την αυλαία.

Σειρά παίρνουν οι Λάτσιο – Ατλέτικο, Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας, Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ, Παρί Σεν Ζερμέν – Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο και Φέγενορντ – Σέλτικ όλα με κοινή ώρα έναρξης στις 22:00.

Πρόκειται για το τελευταίο Champions League, όπως το γνωρίζουμε, καθώς από τη νέα σεζόν 2024-25 αναμένεται αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του. 

Η αρχή θα γίνει με το παιχνίδι της Μίλαν, στον όμιλο φωτιά, όπου μετά την βαριά ήττα από τη μισητή Ίντερ στο Derby della Madonnina υποδέχεται στο San Siro τη Νιουκάστλ και θέλει να διώξει τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον σύλλογο. Ταυτόχρονα, θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις και Λειψία για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Στις 22:00 είναι προγραμματισμένα έξι κορυφαία ματς. Η Λάτσιο φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Ολίμπικο” για τον 5ο όμιλο, η Σαχτάρ Ντόνετσκ την Πόρτο και η Φέγενορντ τη Σέλτικ. Στα ματς που… τραβούν τα βλέμματα. Η Μάντσεστερ Σίτι ως πρωταθλήτρια, καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Χουάνγκ για τον 7ο όμιλο.

Παράλληλα, το ματς της βραδιάς είναι αδιαμφισβήτητα αυτό ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ, με τους Παριζιάνους να προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Νις για το Γαλλικό πρωτάθλημα και τους Βεστφαλούς από τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Φράιμπουργκ που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για το Europa League. Για τον 8ο όμιλο, δύσκολη αποστολή έχει η Αντβέρπ που απέκλεισε την ΑΕΚ καθώς καλείται να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Μπαρτσελόνα στο “Μόντζουϊκ

Aναλυτικά το πρόγραμμα της Πρεμιέρας του Champions League:

Τρίτη 19/9

19:45 Γιουνγκ Μπόιζ – Λειψία
19:45 Μίλαν – Νιουκάστλ
22:00 Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας
22:00 Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπορούσια Ντόρτμουντ
22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο
22:00 Φέγενορντ – Σέλτικ

Τετάρτη 20/9

19:45 Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη
19:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου
22:00 Άρσεναλ – PSV Αϊντχόφεν
22:00 Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
22:00 Μπενφίκα – Red Bull Σάλτσμπουργκ
22:00 Μπράγκα – Νάπολι
22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ
22:00 Σεβίλλη – Λανς



Source link