Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιταλία (3η αγωνιστική): Για το 3Χ3 η Ίντερ, για την “εξιλέωση” η Γιούβε


Στην “μάχη” της 3ης αγωνιστικής της Serie A ρίχνονται οι Ίντερ και Γιουβέντους και η καθεμία μία έχει… διαφορετικό στόχο, με φόντο την κορυφή του “σκουντέτο”.

Δύο αναμετρήσεις στις 19.30 και ξεκινάμε από το ματς Ίντερ – Φιορεντίνα. Οι “Νερατζούρι” έρχονται από διπλή νίκη στην πορεια του ιταλικού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ατσέρμπι και Παβάρ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έφεραν ισοπαλία με την Λέτσε στην Φλωρεντία (2:2) και δεν θα έχουν στο αγωνιστικό τους πλευρό τον Καστροβίλι. Την ίδια ώρα, σέντρα θα πραγματοποιηθεί στο “Στάντιο Ολύμπικο ντι Τορίνο”, ανάμεσα στην Τορίνο και στην Τζένοα.

Στις 21.45, η “Βέκια Σινιόρα” θα δώσει το “παρών” στο “Κάρλο Καστελάνι” για την αναμέτρηση με την Έμπολι. Η Γιουβέντους δεν θα έχει στο πλάι της τον Ντε Σίλιο και αμφίβολος είναι ο Τσέζνι, ενώ η οικοδέσποινα δεν θα υπολογίζει τον Καπρίλε και μάλλον ούτε τον Μαλντίνι. Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στην ίδια χρονική ζώνη, με την Λέτσε να υποδέχεται την Σαλερνιτάνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου:

Σασουόλο – Ελλάς Βερόνα 3:1
Ρόμα – Μίλαν 1:2

Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου:

Μπολόνια – Κάλιαρι 2:1
Ουντινέζε – Φροζινόνε 0:0
Αταλάντα – Μόντσα 3:0
Νάπολι – Λάτσιο 1:2

Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου:

19:30 Ίντερ – Φιορεντίνα
19:30 Τορίνο – Τζένοα
21:45 Έμπολι – Γιουβέντους
21:45 Λέτσε – Σαλερνιτάνα



Source link