Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γερμανία (3η αγωνιστική): Ντέρμπι στο Βερολίνο | Να ξεκινήσει σερί η Άιντραχτ


 

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα από την Φρανκφούρτη φιλοξενεί την Κολωνία, ενώ η Ουνιόν υποδέχεται την Λειψία. 

Αρκετά παραγωγική είναι η 3η αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα με τις ομάδες να προσφέρουν θέαμα στο κοινό. H αυλαία πέφτει με δύο αναμετρήσεις. Στις 16:30 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι, μετά από δύο αγωνιστικές μετρούν 4 βαθμούς. Τρείς απουσίες για τον Τοπμόλερ, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Αλάριο, Νάουφ και Λουν. Από την άλλη, η Κολωνία δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δεν θα αγωνιστούν για τους φιλοξενούμενους οι Ντίετζ, Σέλκε και Τίλμαν.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, στις 18:30, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Λειψία. Δύο από τις καλύτερες ομάδες της περσινής περιόδου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχουν αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού δεν θ’ αγωνιστούν οι Άαρονσον, Μπέκερ, Κεντίρα, Ντέλ και Σάφερ. Από την άλλη, η Λειψία έχει τρεις βαθμούς. Γκουλασί, Αινταρά και Μπιτσιαμπού είναι στα… πίτς, για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε που θέλει να κάνει ένα… διπλό υπογραφής στο Βερολίνο.//Κ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ 2-2

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Άουγκσμπουργκ – Μπόχουμ 2-2
Βέρντερ Βρέμης – Μάιντζ 4-0
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ντάρμσταντ 5-1
Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ 5-0
Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ 3-1
Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου 1-2

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία
18:30 Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία



Source link