Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισπανία (4η αγωνιστική): Ατλέτικο και Μπάρτσα για 4άδα


 

Η La Liga βρίσκεται στην τέταρτη αγωνιστική εβδομάδα, με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Ατλέτικο υποδέχεται την Σεβίλη και η Οσασούνα την Μπαρτσελόνα.

Στις 15.00, η Χιρόνα υπόσχεται την Λας Πάλμας στο “Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι”. Οι γηπεδούχοι έρχομαι με νίκη κόντρα στην Σεβίλλης, με 2:1, και δεν θα έχουν στην διαθεσιμότητά τους τους Αρτέρο, Γκαρθία, Ρόκα και Βίγια, ενώ Κάλενς και Τζάστιν είναι αμφίβολοι. Η Λας Πάλμας θα ταξιδέψει στην Χιρόνα με λιγότερες απουσίες, αφού οι Μολέιρο, Σίνκγκραβεν και Γκονζάλεθ είναι τραυματίες.

Στις 17.15, η Μαγιόρκα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο μία απουσία μετά την ήττα τους από την Γρανάδα (3:2) και αυτή είναι του Αντόνιο Ράιγιο, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Άλβαρεθ, Νολασκόιαν και ντε Μάρκος θα είναι οι απόντες από την λίστα του Βαλβέρδε, ο ποιος είδε στην 3η αγωνιστική την ομάδα του να νικάει την Μπέτις με 4:2.

Στις 19.30, η Ατλέτικο θα είναι οι γηπεδούχος της αναμέτρησης κόντρα στην Σεβίλλης, στο “Στάδιο Μετροπολιτάνο”, στη Μαδρίτη. Το σύνολο του Σιμεόνε “έριξε”… 7άρα στην Ράγιο Βαγεκάνο και θέλει να παραμείνει όσο το δυνατόν κοντινότερα στην κορυφή της βαθμολογίας, με την έτερη ομάδα της Μαδρίτης, την “Βασίλισσα” Ρεάλ να βρίσκεται εκεί αυτή την στιγμή.

Τελευταία αναμέτρηση της ημέρας είναι αυτή ανάμεσα στην Οσασούνα και την Μπαρτσελόνα, η οποία θα ξεκινήσει στις 22.00. Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο Μπράσανατς, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Αραούχο και ο Πέδρι, αντιμετωπίζοντας και οι δύο μυϊκούς τραυματισμούς. Οι Καταλανοί νίκησαν την Βιγιαρεάλ στην προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα ματς για… γερά νεύρα, αφού έφτασε στο 4:3 υπέρ της Μπάρτσα για να λήξει.//ΓΚ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 3:1
Αλμερία – Θέλτα 2:3

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα 5:3
Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2:1
Αλαβές – Βαλένθια 1:0
Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο 1:0

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

15:00 Τζιρόνα – Λας Πάλμας
17:15 Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
19:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη
22:00 Οσασούνα – Μπαρτσελόνα



Source link