Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η αποκάλυψη της κόρης της Άντζελας Δημητρίου για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη


Η Όλγα Κιουρτσάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από περίπου τρεις μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μικαέλα Αγγελική και ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Φώτη.

Η ίδια μέσα από το Tik Tok μοιράζεται στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό της και σε πρόσφατο βίντεο απάντησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό.

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι.

Τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κιλά. Ελπίζω να μην βάλω πολλά ακόμα γιατί 3-4 τα ξαναπήρα. Είναι επειδή θηλάζω και τρώω σούπες, τις τρώω όμως με ψωμί. Γιατί να μην φάω το ψωμί; Τρώω και το γλυκό μου. Θα τα χάσω», είπε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δες το βίντεο στο tik tok:

@olgadimitriou_k Απάντηση στον χρήστη @marthalioliou37 #scorpio_love #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #fypシ #foryoupage #τρελαίνομαι #φιλοιτικτοκ #fyp #2023 #foryoupageofficiall #γιαεσας #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Olga Dimitriou





Source link