Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τσιτσιπάς: «Νιώθω ανακούφιση γιατί θα βρεθώ σ΄ ένα από τα πιο αγαπημένα μου events»

Κάθε λόγο να είναι… διπλά χαρούμενος είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Paris Masters. Αφενός μεν, με την επιτυχία του πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ, αφετέρου δε, εξασφάλισε και την παρουσία του γι΄ άλλη μία σεζόν στα ATP Finals του Τορίνου (12-19/11).

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τον αγώνα με τον Γερμανό (9-4 προηγείται πλέον στις μεταξύ τους μάχες στο κορτ) δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του: «Νιώθω ανακούφιση για την πρόκριση (σ.σ. ATP Finals), για την οποία δούλεψα σκληρά από την αρχή της περιόδου. Είναι πραγματικά υπέροχο το συναίσθημα», είπε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής στο tennis TV και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανακούφιση, διότι κατάφερα να πάρω την πρόκριση σ΄ ένα από τα πιο αγαπημένα του events. Εκεί θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς υποστηρικτές μου, αλλά και στους Έλληνες που θα βρεθούν για να με στηρίξουν.

Ελπίζω να έχω μια καλή πορεία και να μπω στην τελική φάση. Είμαι ενθουσιασμένος, διότι παίζω καλό τένις. Παράλληλα παραμένω ταπεινός και πραγματικά θέλω να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί».

Για το ματς με τον Ζβέρεφ ανέφερε: «Είχα καλό σερβίς, αισθάνομαι, όμως, ότι έχω τα περιθώρια για να γίνει πιο σταθερό. Μπόρεσα να διατηρήσω τον έλεγχο ακόμη και στο δεύτερο σερβίς, εκτέλεσα σωστά το πρώτο χτύπημα όταν είχα το δεύτερο σερβίς, εκεί που ήθελα. Είχα καλές επιστροφές, πλησιάζω στη σταθερότητα που επιδιώκω, προσπαθώ να διαβάσω το παιχνίδι και να γίνω πιο δημιουργικός όταν μπορώ.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέληξε λέγοντας: «Περνάω πολλές ώρες κορτ και δουλεύω πολύ τις επιστροφές. Κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Στόχος μου είναι μέσα από κάποιες βελτιώσεις να δώσω ώθηση στο παιχνίδι μου κι εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».



Source link