Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η κακοκαιρία Ciaran πλήττει την Ευρώπη -Τουλάχιστον 6 νεκροί

Η ισχυρή κακοκαιρία Ciaran σαρώνει περιοχές της δυτικής Ευρώπης προκαλώντας μεγάλες καταστροφές και αφήνοντας πίσω της 6 νεκρούς.

Σύμφωνα με το BFMTV, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία εξαιτίας της κακοκαιρίας. Πρόκειται για έναν οδηγό φορτηγού, που φέρεται να παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις άνεμους και να προσέκρουσε σε δένδρο, και για έναν άνδρα ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση, ενώ προσπαθούσε να κλείσει παντζούρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Le Figaro μεταδίδει ότι ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ 15 φέρουν ελαφρύτερους τραυματισμούς. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 15 πυροσβέστες, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανάν.

Σε πορτοκαλί συναγερμό βρίσκεται το δυτικό τμήμα του Βελγίου εξαιτίας της καταιγίδας Ciaran, ενώ όλη η υπόλοιπη χώρα βρίσκεται σε κίτρινο συναγερμό μέχρι τις 11.00 το βράδυ.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμη ένας υπέστη κάταγμα στο πόδι μετά από πτώση δένδρου στη Γάνδη, σύμφωνα με τη φλαμανδόφωνη εφημερίδα «Het Laatste Nieuws».

Στα ανατολικά οι άνεμοι εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσουν τα 110 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Η Le Figaro μεταδίδει ότι συνολικά πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ευρώπη εξαιτίας των ανέμων. Ένας ακόμη άνθρωπος σκοτώθηκε μετά από πτώση δένδρου στη Μαδρίτη, στη Γερμανία καταγράφηκε ο θάνατος ενός 40χρονου, ενώ ένα άτομο έχασε τη ζωή του στη Ολλανδία.





Source link