Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Είναι σκληρός τρόπος να χάσεις ένα παιχνίδι, δεν είναι δίκαιο να μείνουμε στην τελευταία κατοχή’




EUROCUP



Καστρίτης: "Είναι σκληρός τρόπος να χάσεις ένα παιχνίδι, δεν είναι δίκαιο να μείνουμε στην τελευταία κατοχή"

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS/ EUROKINISSI

Ο Άρης έφτασε κοντά στη νίκη κόντρα στην Κλουζ, αστόχησε στην τελευταία κατοχή και η νίκη πήγε στους φιλοξενούμενους, με τον Γιάννη Καστρίτη να μιλά μετά το τέλος του παιχνιδιού και να τονίζει πως είναι άδικο να μείνουμε στην τελευταία επίθεση.

Ο Άρης ηττήθηκε από την Κλουζ με 61-59, με τους κίτρινους να φτάνουν κοντά στο θετικό αποτέλεσμα και να χάνουν σπουδαία ευκαιρία στην τελευταία κατοχή για τη νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως δεν είναι σκληρός τρόπος να χάσεις ένα παιχνίδι και πως δεν είναι δίκαιο να σταθούμε στην τελευταία κατοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

“Προφανώς είναι ένας σκληρός τρόπος να χάσεις ένα παιχνίδι. Πολύ σκληρό παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν το 100% για 40 λεπτά, χωρίς πολλή ποιότητα, αυτό είναι αλήθεια, αλλά πιστέυω ειδικά σήμερα αυτό έχει να κάνει με την αμυντική επίδοση των δύο ομάδων.

Ξέρω ότι τώρα όλοι και ειδικότερα οι παίκτες μας σκέφτονται την τελευταία κατοχή και είναι απογοητευμένοι, αλλά τακτικά μιλώντας και σαν προπονητής πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο για την προσπάθεια όλων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να μείνουμε στην τελευταία φάση, από τη στιγμή που υπήρχαν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στην Κλουζ, πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Κολοσσό”.



Source link