Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αμπερντίν 2-4: Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ σταμάτησε τον κατήφορο




ΣΚΩΤΙΑ



Ο Ντάντε Πολβάρα πανηγυρίζει γκολ της Αμπερντίν σε ματς του Conference League απέναντι στην Άιντραχτ | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ντάντε Πολβάρα πανηγυρίζει γκολ της Αμπερντίν σε ματς του Conference League απέναντι στην Άιντραχτ | 20 Σεπτεμβρίου 2023
@2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Η Αμπερντίν σταμάτησε το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, επικρατώντας με 4-2 της Μάδεργουελ εκτός έδρας για την 11η αγωνιστική της Premiership.

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, η Αμπερντίν σταμάτησε τον κατήφορο κι επικράτησε με 4-2 στο “Φερ Παρκ” της Μάδεργουελ για την 11η αγωνιστική της Premiership, ξεφεύγοντας από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League ήταν καταιγιστική και προηγήθηκε με τον Τζέιμι Μακγκράθ στο 26′. Ο Νίκι Ντέβλιν σκόραρε στο τέλος του 1ου μέρους απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν απειλούσε και τίποτε δεν άλλαξε στο 2ο ημίχρονο.

Ο Μακγκράθ χρίστηκε ξανά σκόρερ και στο 74′ ο Ντουκ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την Αμπερντίν, που έκανε επίδειξη δύναμης και προσπέρασε την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

  • Η σύνθεση της Αμπερντίν: Ρος, Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Μακένζι, Πόλβαρα (68′ Μπάρον), Σάινι (73′ Ντάνκαν), Κλάρκσον, Μακγκράθ (70′ Ντουκ), Μιόβσκι (72′ Σόκλερ)



Source link