Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κλουζ 59-61: Πάλεψε αλλά λύγισε στο φινάλε




EUROCUP



Άρης - Κλουζ 59-61: Πάλεψε αλλά λύγισε στο φινάλε

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS

Ο Άρης πάλεψε παρά τις απουσίες, έφτασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα με την διπλή ευκαιρία του Γκάλινατ στα τελευταία δευτερόλεπτα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και η Κλουζ πήρε τη νίκη στις λεπτομέρειες με 61-59.

Ο Άρης πάλεψε με αντίπαλο την Κλουζ και παρά τις απουσίες (Τολιόπουλος, Σλαφτσάκης, Μπλούμπεργκς) έφτασε κοντά στη νίκη, ωστόσο ο Γκάλινατ αστόχησε σε λέι απ και φόλοου στην τελευταία επίθεση των κίτρινων και η Κλουζ πήρε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη με 61-59.

Ο αγώνας

Το ξεκίνημα του Άρη στην αναμέτρηση ήταν εντυπωσιακό. Οι κίτρινοι έτρεξαν ένα επιμέρους 15-3, με τον Γκάλινατ να είναι… ζεστός και τους παίκτες του Καστρίτη να συνδέονται από την περίμετρο με 3/3 τρίποντα. Στην συνέχεια η Κλουζ ισορρόπησε το παιχνίδι και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο σε απόσταση ενός σουτ (22-19). Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να βορυν την σύνδεσή τους με το καλάθι και το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Παρόλα αυτά ο Άρης βρήκε τον τρόπο να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με την ελάχιστη τιμή της διαφοράς (33-32).

Η Κλουζ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έτρεξε ένα σερί 8-0 με αποτέλεσμα να πάρει διαφορά επτά πόντων (33-40). Ο Άρης βρήκε τους πρώτους του πόντους στην τρίτη περίοδο από την γραμμή των ελευθέρων βολών στο 34′ (35-40), δείχνοντας μπλοκαρισμένος στο επιθετικό κομμάτι. Με την ρουμάνικη ομάδα σε θέση οδηγού, ο Ρόνι Χάρελ σκόραρε ένα τρίποντο ψυχολογίας στο τελευταίο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου και έστειλε τους κίτρινους σε απόσταση ενός σουτ (46-49). Όλα θα κρίνονταν στο φινάλε, ο Γκάλινατ αστόχησε σε διπλή ευκαιρία στην τελευταία επίθεση των κίτρινων και η Κλουζ έφυγε νικήτρια με 61-59.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μογκούλκοκ, Μπαένα, Βαν ντεν Μπροκ

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 33-32, 46-49, 59-61.

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπούντοτσνοστ (8/11, 20:00), ενώ η Κλουζ υποδέχεται την Ουλμ (8/11, 19:00).



Source link