Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δεν “πτοείται” ο ΟΦΗ από τα εμπόδια επέκτασης του ΒΑΚ


 

Μπορεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης να έστησε “μπλόκο” για την επέκταση των προπονητικών εγκαταστάσεων του ΟΦΗ, όμως οι “Κρητικοί” δεν εγκαταλείπουν το πλάνο της στρατηγικής ανάπτυξης του χώρου.

Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΦΗ έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξελίξει και να εκσυγχρονίσει τις προπονητικές εγκαταστάσεις του. Άλλωστε, η ανάπτυξη αυτού του τομέα αποτελεί “πυλώνα” για τη διοίκηση του Μιχάλη Μπούση, καθώς θα μπορέσει να κινηθεί ο ΟΦΗ στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για την “ανάδειξη” ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες, παρέχοντας, παράλληλα, εξελιγμένες συνθήκες προπόνησης και αποκατάστασης.

Το θέμα της δημοπράτησης εκτάσεων για την επέκταση του ΒΑΚ (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο) δεν εξελίσσεται με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης δεν ενέκρινε την προσπάθεια του ΟΦΗ να τις αποκτήσει. Η απόφαση αυτή, βέβαια, παρ’ ότι προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ανθρώπους των “Κρητικών”, δεν τους αποτρέπει από το να εφαρμόσουν το πλάνο της εξέλιξης του προπονητικού τους κέντρου.

Από τον ΟΦΗ αναφέρουν: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουμε κριθεί από τις ενέργειες που έχουν γίνει εδώ και 5 χρόνια. Όποιος θέλει μπορεί να είναι μαζί μας για να γιγαντώσουμε το εγχείρημα γρηγορότερα και πιο δυναμικά». Από τις δηλώσεις αυτές, απορρέει η γενικότερη αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις των διοικούντων.//ΓΘ



Source link