Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαρθελίνο: «Οι οπαδοί κάνουν την εξέλιξη του συλλόγου δύσκολη»


 

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως οι οπαδοί είναι αυτή οι οποίοι κάνουν την ομάδα να μην μπορεί να μπει σε τροχεία ανάπτυξης.

Ο Μαρθελίνο σε δηλώσεις του τόνισε πως η θητεία του στην ομάδα από την Μασσαλία ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποστολές της καριέρας του.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε αιχμές κατά του πρόεδρου αλλά και για τους οπαδούς του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να γράψει βιβλίο για την Μαρσέιγ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μια διετή εμπειρία που υποστηρίζεται από την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λονγκόρια, ξεκινήσαμε το έργο και σχεδόν δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε κάτι. Υπήρχε μια ατυχής συγκυρία που έκανε τον πρόεδρο να φύγει και αυτό μας έκανε να πάμε χέρι-χέρι στην έξοδο. Θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο»

Παράλληλα ο Ισπανός στάθηκε και στην επίθεση των οπαδών της Μαρσέιγ προς την αποστολή της Λυών, εκτοξεύοντας τις βολές του προς τους οργανωμένους.

«Με λυπεί να βλέπω αυτές τις εικόνες. Το μεγαλείο ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ επισκιάζεται από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Οι ultras κάνουν την εξέλιξη αυτού του συλλόγου δύσκολη» ανέφερε μεταξύ άλλων.



Source link