Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Βολές” Μίλερ κατά συμπαικτών του: «Πρέπει να σέβονται την υποστήριξη»


 

Ο εμβληματικός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου “ξεσπάθωσε” μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Σααρμπρίκεν (2-1) για το κύπελλο Γερμανίας.

Οι “Βαυαροί” υπέστησαν ήττα-σοκ από τη Σάαρμπρικεν με 2-1 (1/11), η οποία του έθεσε εκτός συνέχειας του κυπέλλου, “στερώντας”, παράλληλα, από την ομάδα του Τόμας Τούχελ την κατάκτηση ενός από τους διαθέσιμους τίτλους της σεζόν.

Όπως είναι λογικό, η ήττα από την άσημη αντίπαλό της, ομάδα της τρίτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου) προκάλεσε τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς ήταν και ο Τόμας Μίλερ. Ο 34χρονος Γερμανός, ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Μπάγερν (επαγγελματίας από το 2008 στους “Βαυαρούς”) και σκόρερ της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους “υψηλούς” παλμούς και στράφηκε, σε δηλώσεις του, κατά της συμπεριφοράς των συμπαικτών του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η εξήγηση του Μίλερ: «Η κριτική είναι απολύτως κατανοητή από τους οπαδούς. Δεν είναι απαραίτητα για το παιχνίδι ή το αποτέλεσμα. Αυτό που δεν είναι καθόλου σωστό είναι ότι μόνο τρεις ή τέσσερις παίκτες ξέρουν πώς να σέβονται την υποστήριξη. Ήρθαν εδώ, δεν ξέρω πώς, πολλά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να καταλάβετε πώς να επιστρέψετε κάτι».//ΓΘ



Source link