Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δέχθηκε επίθεση και έπαθε έμφραγμα οπαδός της Μαρσέιγ στη Ναντ


 

Φίλος της ομάδας της Μασσαλίας δέχτηκε επίθεση από χούλιγκαν της Ναντ και υπέστη καρδιακή προσβολή. Eυτυχώς ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του, όπως ανέφερε σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γυναίκα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γαλλία την Παρασκευή (01/09), πριν από τον αγώνα της Μαρσέιγ με την Ναντ, χούλιγκαν της γηπεδούχου ομάδας κατευθύνθηκαν απειλητικά σε οπαδό των “Μασσαλών“, με αποτέλεσμα το θύμα της επίθεσης να υποστεί καρδιακή προσβολή.

Η σύντροφος του, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του άντρα της, που ευτυχώς λόγω των άμεσων αντιδράσεων των γιατρών απέφυγε τον κίνδυνο.

Ο σύζυγός μου, θέλοντας να υπερασπιστεί την οικογένειά του, έπαθε καρδιακή προσβολή. Και εδώ πάλι κάποιοι ηλίθιοι από τη γκαλερί του Λίγηρα δεν είχαν κανένα σεβασμό, selfies μπροστά στο ασθενοφόρο, πάλι βρισιές…». ανέφερε η σύντροφος του φιλάθλου της Μαρσέιγ, ο οποίος πάντως σώθηκε χάρη στην έγκαιρη ιατρική βοήθεια.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο φίλος της Μαρσέιγ μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου να στέκεται στην καταλυτική συνδρομή των διασωστών που αντέδρασαν άμεσα και απέτρεψαν τα χειρότερα.//ΝΚ.





Source link