Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Μπέτις πήρε το…τρίποντο με γκολάρα του Ζοσέ


 

Με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του 31χρονου επιθετικού, η Ρεάλ Μπέτις πήρε τη νίκη κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0, διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι με δύο… εντελώς διαφορετικά ημίχρονα οι Ανδαλουσιανοί αναδείχτηκαν νικητές κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο με σκορ 1-0 χάρις σε άψογη εκτέλεση φάουλ από τον Γουίλιαν Ζοσέ που άφησε άγαλμα τον Ντιμιτριέφσκι.

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο δεν κινήθηκε σε υψηλό τέμπο και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Αντιθέτως, περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι αλληλεξουδετέρωσης. Κάπως έτσι, το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, με την Μπέτις να μπαίνει αρκετά δυνατά και χάρις σε άψογη απευθείας εκτέλεση φάουλ Γουίλιαν Ζοσέ στο 53ο λεπτό να παίρνει το προβάδισμα.

Στο 67ο λεπτό λίγο έλλειψε να κάνουν δύο τα τέρματά τους οι γηπεδούχοι, όταν ο Ρόδρι μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Ντιμιτριέφσκι με ωραία απόκρουση του αρνήθηκε το γκολ. Η Ράγιο έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 77ο λεπτό, μετά την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λεζέν, την ασταθή απόκρουση του Σίλβα και το σουτ του Φαλκάο… στο ριμπάουντ. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, με εντυπωσιακή απόκρουση του στέρησε το τέρμα της ισοφάρισης. Κάπως έτσι, το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Μπέτις πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 3-1
Αλμερία – Θέλτα 2-3

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα 5-3
Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-1
Αλαβές – Βαλένθια 1-0
Ρεάλ Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

15:00 Τζιρόνα – Λας Πάλμας
17:15 Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
19:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη
22:00 Οσασούνα – Μπαρτσελόνα

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga εδώ.//ΝΚ.



Source link