Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γερμανία (4η αγωνιστική): Αναμετρήσεις για όλα τα γούστα


 

Με δύο παιχνίδια, ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Η νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ αντιμετωπίζει την Βέρντερ, ενώ η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Μπορούσια Γκλάντμπαχ.

Στο παιχνίδι που ανοίγει η αυλαία του σημερινού προγράμματος, στις 16:30, η Χάιντενχαϊμ φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Για τους γηπεδούχους, ιστορικός ήταν ο πρώτος τους βαθμός στην Μπουντεσλίγκα, κόντρα στην Ντόρτμουντ. Τα κατάφεραν μάλιστα ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 15′. Με εξαίρεση την πρεμιέρα απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, που ήταν τρακαρισμένοι, στα άλλα δύο ματς πάλεψαν γενναία. Στον αντίποδα, η Βέρντερ, μετά τη φυσιολογική ήττα από την Μπάγερν και την οριακή στο Φράιμπουργκ με γκολ στο 96′, ξέσπασε με 4-0 πάνω στη Μάιντς, στην καλύτερή της εμφάνιση για φέτος.

Στις 18:30 η Ντάρμσταντ αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι είναι χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Τέσσερα παιχνίδια, τέσσερις ήττες μαζί με το κύπελλο. Αναμενόμενη η συντριβή στο Λεβερκούζεν με 5-1, ωστόσο ο Τόρστεν Λίμπερκνεχτ δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα παράδοσης της ομάδας του μετά το τρίτο γκολ της Μπάγερ. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ δείχνει πως θα κινηθεί σε ρηχά νερά φέτος. Μετά από τρία παιχνίδια, έχει μόλις ένα βαθμό. Κόντρα στη νεοφώτιστη, οφείλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αφού το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά δύσκολο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2:2

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 2-1
Κολωνία – Χόφενχαϊμ 1-3
Λειψία – Άουγκσμπουργκ 3-0
Μάιντζ – Στουτγκάρδη 1-3
Φράιμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-4
Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

16:30 Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης
18:30 Ντάρμσταντ – Γκλάντμπαχ



Source link