Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιταλία (4η αγωνιστική): Για την πρώτη της νίκη η Ρόμα στο Ολίμπικο


 

Το μενού του τέταρτου αγωνιστικού τριημέρου της Serie A, εμπεριέχει πέντε αναμετρήσεις, με κυριότερη εκείνη ανάμεσα στην Ρόμα και στην Έμπολι, αφού και οι δύο ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στο φετινό “σκουντέτο”.

Το πρόγραμμα ανοίγει η Κάλιαρι με την την Ουντινέζε, στο “Ούνιπολ Ντόμους”, στις 13.30. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμα, ερχόμενοι από ήττα στην Μπολόνια, με 2-1. Από το σύνολο του Τιάγκο Μότα θα απουσιάζουν οι Λαπαντούλα, Ρογκ και Μανκόσου, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καπραντόσι και Ντεσόγκους. Από την πλευρά της Ουντινέζε, οι παίκτες του Ρικάρντο Σοτίλ ήρθαν ισόπαλοι στην τελευταία τους αναμέτρηση, κόντρα στην νεοφώτιστη Φρεζινόνε (0-0), με την λίστα τραυματιών του Ιταλού τεχνικού να αγγίζει μέχρι και τις έξι απουσίες. Μπρένερ, Ντεουλοφέου, Εμπός, Εϊζίμπουε, Μασίνα, Παφούντι είναι εκείνοι που δεν θα δώσουν το “παρών, ενώ ο Παντέλι μένει αμφίβολος συμμετοχής.

Στις 16.00, σέντρα θα πραγματοποιηθεί στο “Μπριαντέο”, ανάμεσα στην Μόντσα και στην Λέτσε. Οι οικοδεσπότες δεν έχουν στην διάθεσή τους τον Άκπα Άκπρο, τον Μπετέλα και τον Ντ’ Αμπρόσιο. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, δεν υπάρχει καμία απουσία, με τον Καστριότ Ντερμάκου να είναι αμφίβολος, λόγω τραυματισμού. Την ίδια ώρα, Φροζινόνε και Σασαουόλο ρίχνονται στην “μάχη” στο “Στάντιο Μπενίτο Στίρπε”. Ο Ντι Φρανσέσκο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φρατάλι, ενώ ο Ντιονίσι μετράει και εκείνος μονάχα μία απουσία, αυτή του Άλβαρες.

Στις 19.00, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Αταλάντα, στο “Αρτέμιο Φράνκι”. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πικρή ήττα, αφού ηττήθηκαν στο Μιλάνο, από την Ίντερ, με 4-0. Ο Ιταλιάνο θα παραταχθεί χωρίς τους Μίνα και Λόπεζ. Από την άλλη, η Αταλάντα νίκησε με… 3άρα την Μόντσα, στην περασμένη αγωνιστική, και δεν θα έχει στο πλευρό της τους Χάτεμπουρ, Τουρέ, Βόρλιτσκι.

Στις 21.45, θα λάβει χώρα στην Ρώμη το ματς που έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα της ημέρας. Στο “Ολίμπικο”, η Ρόμα θα φιλοξενήσει την Έμπολι, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη. Στην 1η αγωνιστική, το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο ήρθε ισόπαλο με την Σαλερνιτάνα (2-2), ενώ στην και στην έχασε από τις Βερόνα (2-1) και Μίλαν (2-1), αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Άμπραχαμ και ο Κούμπουλα θα αποτελέσουν απουσίες για τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ η Έμπολι δεν θα παραταχθεί με τον Καπρίλε.//ΓΚ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

16:00 Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1
 Ίντερ – Μίλαν 5-1
Τζένοα – Νάπολι 2-2

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

13:30 Κάλιαρι – Ουντινέζε
16:00 Μόντσα – Λέτσε
16:00 Φροζινόνε – Σασουόλο
19:00 Φιορεντίνα – Αταλάντα
21:45 Ρόμα – Έμπολι

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

19:30 Σαλερνιτάνα – Τορίνο
21:45 Βερόνα – Μπολόνια



Source link