Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γάζα: Γιατρός σε νοσοκομείο σπεύδει να βοηθήσει θύματα βομβαρδισμού, βρίσκει την κόρη της

Η δρ Γκάντα Αμπού Έϊντα, γιατρός στο Ινδονησιακό νοσοκομείο της Λωρίδας της Γάζας, εργαζόταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, την στιγμή που άρχισαν να έρχονται θύματα από την αεροπορική επιδρομή στην Τζαμπάλια.

Η δρ Έιντα έσωζε ανθρώπους που είχαν τραυματιστεί από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον καταυλισμό Τζαμπάλια, χωρίς να γνωρίζει ότι η κόρη της ήταν επίσης στόχος λίγο νωρίτερα.

Όταν είδε την κόρη της να περνά από μπροστά της άρχισε να ουρλιάζει

Καθώς όλη μέρα περιποιούνταν ασθενείς σε δύσκολη κατάσταση, ήταν μεγάλος ο ψυχικός πόνος και η ανησυχία να βλέπει την κόρη της να περνά τρέχοντας προς ελεύθερο δωμάτιο στα επείγοντα.

Το βίντεο όπου η γιατρός φοβήθηκε για το χειρότερο

Η γιατρός καθώς περπατούσε αμέριμνη, είδε ένα φορείο με ασθενείς να περνά τρέχοντας από μπροστά της. Είδε πως πρόκειται για την ανήλικη κόρη της και έφυγε τρέχοντας να προλάβει τους τραυματιοφορείς.

Οι σπαρακτικές κραυγές είναι ικανές να συνταράξουν τους θεατές του βίντεο, όμως η ενημέρωση με την μετάφραση από τα λόγια του συναδέλφου της που την αγκαλιάζει και την πήρε μακριά, είναι πως της είπε «είναι καλά, καλά, σου του ορκίζομαι ότι είναι καλά».

Πέρα από το σοκ για την μικρή και την μητέρα της ευτυχώς φάνηκε πως ένα τόσο σκληρό βίντεο έχει αίσιο τέλος.





Source link