Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Ένοχος ο κυνηγός για το θάνατο φίλου του

δικαστήρια βόλου

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, έναν 60χρονο υπήκοο Αλβανίας, που πυροβόλησε στο κυνήγι και σκότωσε έναν 33χρονο συμπατριώτη του και φίλο του σε δάσος του Ανατολικού Πηλίου το 2020.

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή.

Ο 60χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι νόμιζε ότι πυροβόλησε ένα αγριογούρονο, αλλά αντί αυτού τραυμάτισε τον 33χρονο φίλο του, που είχε σκύψει μπροστά στο έδαφος και τα σκάγια τον βρήκαν στην κοιλιά. Όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη τον μετέφερε στα χέρια μέχρι το δρόμο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Κ.Υ. Ζαγοράς, που τυχαία περνούσε από το σημείο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου τελικά κατέληξε έχοντας χάσει πολύ αίμα.

Το δικαστήριο αναγνώρισε, ότι αυτό έγινε χωρίς δόλο και ο 60χρονος βοηθά την οικογένεια του φίλου του.

Υπενθυμίζεται, ότι το τραγικό γεγονός έγινε στις 19 Νοεμβρίου 2020 σε δασική περιοχή του Μυλοποτάμου Τσαγκαράδας, στο Ανατολικό Πήλιο, όταν ο 57χρονος τότε αλλοδαπός, βγήκε για κυνήγι με τον 33χρονο φίλο του, κάτοικοι και οι δύο Τσαγκαράδας.

www.ertnews.gr



Source link