Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Όταν μιλάει το χρήμα και όχι το ταλέντο – Πήγε για επίδειξη και έστειλε δύο ανθρώπους στην εντατική

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Έχει έρθει σίγουρα η ώρα που όσοι επιθυμούν να κάνουν δικό τους ένα πραγματικά γρήγορο αυτοκίνητο, θα πρέπει να κάνουν μερικά επιπλέον μαθήματα διαχείρισης της ιπποδύναμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελειωμό δεν έχουν τα βίντεο με ιδιοκτήτες γρήγορων αυτοκινήτων οι οποίοι στην προσπάθεια τους να κάνουν επίδειξη σε δημόσιο δρόμο, δημιουργούν καταστροφικά αποτελέσματα. Τις περισσότερες φορές την πληρώνει μονάχα το αμάξι και ο εγωισμός τους, μερικές φορές όμως (όπως η σημερινή) την πληρώνει τόσο ο στύλος δημόσιου φωτισμού όσο και δύο ανυποψίαστοι πολίτες.

Στις 10 Σεπτεμβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά ο ιδιοκτήτης μίας BMW M4 αποχωρώντας από μία συνάντηση αυτοκινήτων, πάτησε γκάζι, προσπαθώντας να ντριφτάρει, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε δύο ανθρώπους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, ένας 23χρονος άντρας και μία 19χρονη κοπέλα, με την δεύτερη να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ένα τρίτο άτομο, ντυμένο στα κόκκινα, απέφυγε οριακά να χτυπηθεί από την πτώση της κολώνας, η οποία προσγειώθηκε στην οροφή ενός σταθμευμένου Nissan X-Trail.

Σύμφωνα με την εφημερίδα le Journal de Montreal, ο 28χρονος οδηγός της BMW δεν τραυματίστηκε και αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις.



Source link