Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Τρίτης με το βάρος να πέφτει στην τακτική


Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στην Ελλάδα πριν το ματς της Πέμπτης (7/9) κόντρα στην Ολλανδία με τον Πογέτ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να ρίχνει το βάρος στην τακτική.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ελλάδα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (7/9, 21:45, Philips Stadium, LIVE από το SPORT24) με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Το πρόγραμμα σε αυτή τη δεύτερη μέρα αναλώθηκε σε θέματα τακτικής ενόψει του αγώνα κόντρα στους “οράνιε” ενώ η Εθνική Ελλάδας θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί για το Αϊντχόφεν, θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο Philips Stadium και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή μετέχουν οι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμο, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτα, Τάσος Χατζηγιοβάνη, Δημήτρη Λημνιό, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης”.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη ενόψει της αναμέτρησης με την Ολλανδία (07/09/2023, 21:45, Philips Stadium) για προκριματικά του EURO 2024.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις αναμετρήσεις με Ολλανδία και Γιβραλτάρ. Αύριο η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα αναχωρήσει στις 11:00 για το Αϊντχόφεν”.



Source link