Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χτίζει… σερί η Λίβερπουλ | Πήρε τη ματσάρα η Πάλας


 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ λύγισε με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση της Άστον Βίλα, νικώντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, την ώρα που τα “παγώνια” επικρατούσαν σε έναν πολύ ωραίο αγώνα τη Γούλβς.

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 3-0

Οι “κόκκινοι” ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο το παιχνίδι τους στο “Anfield“. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δημιούργησε και ο Σζομποσζλάι άνοιξε το σκορ, βάζοντας το πρώτο του γκολ στην καριέρα του στην Αγγλία. Στο 22′, σε άλλη μία φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Άρνολντ, ο Νούνιες βρέθηκε απέναντι στην εστία, η μπάλα από το πλασέ του χτύπησε στο δοκάρι και γύρισε πάνω στον Κας, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα άθελά του.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο, με τον… υποτίθεται φευγάτο Σαλάχ να κάνει το 3-0 στο 55, ενώ ο Νούνιες από σκόρερ έγινε δημιουργός. Κάπως έτσι, οι παίκτες του  Κλοπ του έκαναν το καλύτερο δυνατό δώρο, για τη συμπλήρωση 300 αγώνων στον πάγκο της Λίβερπουλ στην Premier League.

Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς 3-2

Στο “Selhust Park” το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα… χαλαρό, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Δεν ίσχυε το ίδιο και για το δεύτερο όμως, μιας και στο 56′ ο Έντουαρντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι “λύκοι” ισοφάρισαν μόλις εννέα λεπτά μετά, με τον Χουάνγκ. Ωστόσο, ο Έζε απάντησε στο 78′ και έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Πάλας. Στο 84′ ο Έντουαρντ… σφράγισε τη νίκη της ομάδας του, με το μόνο που καταφέρνουν οι φιλοξενούμενοι να είναι μία μείωση με τον Κούνια στο 90’+6′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Premier League:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 

Λούτον – Γουέστ Χαμ 1-2

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-2
Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 5-1
Μπέρνλι – Τότεναμ 2-5
Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ 1-2
Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1
Μπράιτον – Νιουκάστλ 3-1

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς 3-2
Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 3-0
18:30 Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League εδώ.//Α.



Source link