Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αγχωτική νίκη για τη Λιλ, χορταστική ισοπαλία στο Μετς


 

Επιστροφή στις νίκες για τη Λιλ (1-0) η οποία επικράτησε της Μονπελιέ, μετά από τη βαριά ήττα από τη Λοριάν την προηγούμενη αγωνιστική και την ισοπαλία με τη Ριέκα μεσοβδόμαδα. Χορταστική ισοπαλία στο Μετς (2-2), παρθενική νίκη της Χάβρης (3-0) στη φετινή σεζόν.

Λιλ – Μονπελιέ

Η ομάδα του Φονσέκα προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτσί, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Λακομτέ. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά, ο Ντέιβιντ πήγε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων είχε απάντηση. Η Λιλ είχε την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Τιάγκο Σάντος απείλησε στο 57′ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Από τη Μονπελιέ, ο Αλ Τάμαρι προσπάθησε να ισοφαρίσει απειλώντας αρκετές φορές, με σημαντικότερες στο 74′ και το 80′ αλλά και ο Γεμπόα στο 89′. Το κατάφερε ο Νορντέν στο 90′, ισοφαρίζοντας προς στιγμήν, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το 1-0 έμεινε ως και το σφύριγμα της λήξης.

Μετς – Ρεμς

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με συστημένο σουτ Σαμπαλί στο δεξί παραθυράκι του Ντιούφ από το ύψος της περιοχής. Η Ρεμς είχε άμεση απάντηση με τον Ντιακιτέ στο 17′ έπειτα από ωραία προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή με τον Μουνετσί και τον Ελιζόρ στο 36′ και το 45′ αντίστοιχα, όμως η ισοπαλία έμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Αυτή ήρθε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Τεούμα στο 52′ δεν εγκατέλειψε μια μπαλιά στην περιοχή και τελείωσε τη φάση για το 2-1. Η Μετς είχε απάντηση με τον Τζάλοου να ισοφαρίζει ένα λέπτο μετά την είσοδο του στο γήπεδο (63′). Το 2-2 έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Χάβρη – Λοριάν

Οι νεοφώτιστοι απείλησαν με τους Νέγκο και Σαλμιέρ στο 13′ και το 44′ αντίστοιχα σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος (53′) κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κουζιάεφ να τελειώνει τη φάση από κοντά, μετά από ασίστ του Νέγκο. Στο 70′, οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμα τους με τον Αλιούι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά απο συνεργασία με τον Ζουζού. Η Χάβρη κράτησε σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα, αφού η Λοριάν απείλησε μόλις μια φορά την εστία των γηπεδούχων και πραγματοποίησε, έτσι, τη πρώτη της νίκη. Στο 90′ ο Μπεμπά έδωσε διαστάσεις θριάμβου, διαμορφώνωντας το τελικό 3-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 

Ναντ – Μαρσέιγ 1:1

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Μπρεστ – Ρεν 0:0
Μονακό – Λανς 3:0

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

14:00 Τουλούζ – Κλερμόν 2-2
16:00 Λιλ – Μονπελιέ 1-0
16:00 Μετς – Ρεμς 2-2
16:00 Χάβρη – Λοριάν 3-0
18:05 Νις – Στρασβούργο
21:45 Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1 εδώ.//ΣΠ.



Source link