Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χουάνγκ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από όλους εσάς»


 

Με ανάρτηση του στο Instagram, αποχαιρέτησε ο Νοτιοκορεάτης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας την ομάδα και τους οπαδούς της για όσα του προσέφερε.

Ο Χουάνγκ, θα ξαναφορέσει τα… ερυθρόλευκα όμως σε άλλη ομάδα, αφού οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά από μία σεζόν στον Ολυμπιακό, η οποία έληξε κάπως άδοξα, ο Χουάνγκ δεν ξεχνά τους “ερυθρόλευκους”, τους οποίους ευχαρίστησε για τα όσα του προσέφεραν την περασμένη σεζόν, μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Νοτιοκορεάτη το καλοκαίρι του 2022 και συμπλήρωσε 40 συμμετοχές με την ομάδα, τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

 

«Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από όλους εσάς. Όλες οι κριτικές που έχω δεχθεί δεν είναι τίποτα αν σκεφτώ την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε την περασμένη σεζόν. Επίσης ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και το βοηθητικό επιτελείο. Χαίρομαι που βλέπω ότι κάνετε καλή δουλειά στην αρχή της τρέχουσας σεζόν.Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για να πάρετε πίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος και για την επιτυχία στο Europa League. Ευχαριστώ».//Μ





Source link